Vacature (Online) Project Coördinator

(Online) Project Coördinator in Noordwijk Zh

Het digitaliseren van de apotheeksector in Nederland is een uitdagende taak, maar biedt tevens talrijke leermogelijkheden. Ben jij capabel om de Nederlandse markt digitaal te transformeren en ervoor te zorgen dat diverse producten en diensten die apotheken en/of drogisterijen aanbieden op efficiënte wijze kunnen samenwerken? Als deze uitdagingen jou energie geven, dan ben ik op zoek naar jou!

Omschrijving

Als (online) Project Coördinator krijg je de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan de digitale transformaties. Je zult verantwoordelijk zijn voor het leiden en beheren van verschillende marketingprojecten, gericht op het digitaliseren van het apotheekwezen in Nederland. In nauwe samenwerking met multidisciplinaire teams, waaronder softwareontwikkelaars, architecten, ontwerpers, online specialisten, category managers, apothekers en andere stakeholders, speel je een cruciale rol in het succes van de digitale initiatieven.

Naast de bovengenoemde taken verwacht deze organisatie ook dat je betrokken bent bij verschillende andere marketingprojecten binnen de organisatie. Dit kan onder andere het ontwikkelen en implementeren van digitale campagnes, social media strategieën of SEO-optimalisatie omvatten.

Jouw takenpakket omvat onder andere:

  • Het bepalen van roadmaps met de klantbeleving als fundament
  • Het mede-definiëren van cross-platform backlogs
  • Schakelen met stakeholders van verschillende afdelingen
  • Projectdocumentatie en -administratie
  • Het identificeren en beheren van risico's en problemen die zich kunnen voordoen tijdens de projectuitvoering, en proactief oplossingen bieden
  • Het monitoren en rapporteren van projectprestaties, inclusief het identificeren van kansen voor verbetering en het implementeren van best practices


Functie:(Online) Project Coördinator, Online Project Manager
Startdatum:12-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3333 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Page Personnel via onbekend of #ERROR!. Of bezoek hun website http://www.pagepersonnel.nl.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. (Online) Project Coördinator Page Personnel 12-01-2024

Bekijk ook andere vacatures