Vacature Administratief Medewerker

Administratief Medewerker in Lisse

Heb jij vroeger bollen gepeld? En herken jij jezelf in de volgende woorden:

Organiseren, regelen, ondersteunen, alles-in-orde!

Kortom, heb jij talent op administratief, ondersteunend of organisatorisch vlak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden een leuke functie in een klein enthousiast team voor 24-40 uur per week. Enige voorkennis op het agrarische vlak zou mooi meegenomen zijn, want wij zijn een nieuw opgezette dienstverlener in de bloembollen sector wat wel specialistische kennis vraagt.

Wat ga je dan doen?

Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van administratieve processen en je werkt hierbij nauw samen met onze commercieel binnendienst medewerker, Eveline. Samen met haar beantwoord je dagelijks vragen van collega's en kwekers. Ook organiseer je regelmatig vergaderingen en trainingen op externe locaties. Als vanuit deze bijeenkomsten acties naar voren komen dan pak je die samen met onze Productmanager Tim op. Daarnaast bestaan de werkzaamheden uit het maken en controleren van diverse overzichten, het notuleren van vergaderingen en het verzorgen van communicatie richting onze aangesloten kwekers door middel van berichten, nieuwsbrieven en het onderhouden van de website.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die graag samenwerkt en een kei is in het plannen en organiseren van werkzaamheden. Iemand die ervoor zorgt dat intern alles helemaal op orde is. Je begrijpt dat zowel onze interne als externe klanten graag antwoord willen hebben en je schakelt dan ook snel. We zijn een klein team dat meestal op ons eigen kantoor in Lisse aan het werk is, maar soms ook op de andere CNB locaties of bij kwekers, daarom is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken.

BVS is een verkooporganisatie die het gezamenlijk produceren en verkopen van bloembollen faciliteert. Wij zorgen ervoor dat de producten (cultivars) die door kwekersverenigingen in BVS zijn ondergebracht, verkocht worden. Ook nemen wij de administratieve werkzaamheden voor deze verengingen uit handen. Samen met de vertegenwoordigers van CNB zorgen wij voor een optimaal rendement voor de aangesloten kwekers. Door onze manier van werken zorgen wij ervoor dat aan de mededingingswetgeving wordt voldaan.

In 2019 is BVS opgericht door CNB en dat maakt ons een jong bedrijf. De basis staat, maar we zijn nog volop in ontwikkeling. Daar mag jij ook je steentje aan bijdragen, graag zelfs! Vernieuwende ideeën worden bij ons erg gewaardeerd. Het team bestaat uit 3, met jou erbij 4 medewerkers. Een klein team dus, dat onderling veel samenwerkt.

Wij zitten niet te wachten op ellenlange motivatiebrieven: een korte schets van de juiste ervaring, een korte en bondige cv en potentie die je bezit is meer dan voldoende.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met via of solliciteer direct viaFunctie:administratief medewerker
Startdatum:04-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CNB via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Administratief Medewerker CNB 04-12-2023

Bekijk ook andere vacatures