Vacature Administratief medewerker transport

Administratief medewerker transport in Noordwijkerhout

Wil jij de spil zijn in internationaal transport? Word onze administratieve kracht en stroomlijn het logistieke proces!

Over het werk

Als administratief medewerker distributie & export ben jij verantwoordelijk voor de planning van de uitgaande goederen via weg-/lucht-/zeevracht. Hiervoor verzorg je de gehele administratie. Denk hierbij aan het opstellen van transport en douanedocumenten naar binnen- en buitenland doormiddel van een douanesoftware waarbij je rekening houdt met wet- en regelgeving. Zo werk je heel analytisch, organisatorisch en nauwkeurig. Naast het plannen houdt je je bezig met het berekenen van kosten, marge en aanvragen van prijzen bij binnen- en buitenlandse vervoerders, het correct verwerken van de zending administratie, de voorraden en de binnenkomende facturen van transporteurs. Gelukkig werk je niet alleen, je werkt in een team van 5 personen en daarnaast heb je dagelijks contact met andere afdelingen binnen het bedrijf.  

Wat wij bieden

  • Een marktconform salaris met een goede pensioensregeling
  • Een prestatiebonus.
  • Informele werksfeer binnen een enthousiast en gedreven team.
  • De mogelijkheid om nieuwe ideeën uit te werken en te groeien binnen een groeiende organisatie

Wat wij vragen

  • Een afgeronde mbo niveau 4 
  • Minimaal 2 jaar ervaring met de administratieve logistieke werkzaamheden
  • Kennis van douane- en internationale vervoersregelingen en wetgeving
  • Je hebt kennis van ERP systemen, bij voorkeur Microsoft Dynamics 365 Business Central en office pakket.

Over het bedrijf

Je gaat onderdeel uitmaken van een innovatief, ambitieus en sterk groeiend bedrijf. Jouw toekomstige werkgever is leverancier van luxe interieurproducten en accessoires aan klanten over de hele wereld.  Onze ambitie is de beste en meest inspirerende sfeermaker ter wereld te blijven. Dit doen we samen met ruim 160 medewerkers, een magazijn van 35.000 m2, een showroom van 4.000 m2 en wereldwijd duizenden ingerichte hotels, restaurants en winkels. De sfeer binnen het bedrijf is te omschrijven als informeel en transparant. Een platte, laagdrempelige organisatie met korte lijnen waardoor je veel ruimte krijgt om je ideeën en aanpak te bespreken. We hechten veel waarde aan gedrevenheid, ownership en no-nonsense mentaliteit! Het team bestaat uit gepassioneerde professionals die zich inzetten voor het leveren van kwaliteit en service aan onze klanten. Het hoofdkantoor in Noordwijkerhout straalt internationale allure uit en heeft een inspirerende werking op de inmiddels 160 betrokken en enthousiaste medewerkers.Functie:Administratief medewerker transport
Startdatum:12-02-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 3310
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Luba Uitzendbureau Noordwijk via noordwijk@luba.nl of 31713619236. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Administratief medewerker transport Luba Uitzendbureau Noordwijk 12-02-2024

Bekijk ook andere vacatures