Vacature Afwas Medewerker Keukenhof

Afwas Medewerker Keukenhof in Lisse

Functieomschrijving

Wil jij op het kleurrijkste evenement lekker knallen? Kom werken in de afwas bij de Keukenhof. Lekker uurtjes maken met een portie werkplezier! Lees snel verder..

Wat bieden wij jou
  • Lekker uurloon!
  • Elke week jouw salaris op je rekning!
  • Reiskosten vergoeding of gebruik van gratis bussen
  • Tofste werkplek met gezellige collega's!
  • Werken wanneer jij dat wil! Lekker flexibel!
Wie ben jij

Jij houd van schoon en opgeruimd, dat is wel handig in de afwas 😉 Ook handig als:

  • Jij beschikbaar bent van 23 maart tot en met 14 mei
  • Jij lekker kan werken in een team verband
Wat ga je doen

Jij bent als afwas medewerker bij Keukenhof met meer dingen bezig dan je denkt!

Duizenden bezoekers komen dagelijks langs in een van de restaurants tussen de tulpen, hyacinten en narcissen. En jij staat in deze kleurrijke omgevingen te werken!

In de spoelkeuken ga jij aan de slag met het afwassen van serviesgoed en bestek. Samen met jouw gezellige collega's zorgen jullie ervoor dat alles spik en span is! Wanneer alles weer schoon is. Regel jij dat het serviesgoed en bestek weer bij de goede restaurants in het park terecht komen.

Daarnaast ga jij je bezig houden dat de afval naar de daarvoor bestemde containers op het evenement worden gebracht. Bovendien draag je met je collega's zorg voor het netjes houden van de publieke ruimtes.

Kortom: Een super afwisselende baan in de afwas! Waarbij jij een belangrijke rol speelt in de schoonheid van het park! Jij bent onmisbaar!

Waar ga je werken

Jij gaat als afwas medewerker aan de slag in de spoelkeuken van een van de restaurants bij Keukenhof! Je zult je heel snel thuis voelen tussen de bloemen en gezellige collega's!

Vervoer regelen wij! Vanaf Amsterdam RAI, Schiphol en Leiden rijden er gratis shuttle bussen naar de Keukenhof!

Sollicitatie

Wil jij dat de afwas snel af was? Snap ik! Solliciteer als afwas medewerker en werk wanneer jij dat wil! Solliciteer en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:afwasser
Startdatum:19-01-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl of 06-10799242. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Afwas Medewerker Keukenhof Tempo-Team 19-01-2024

Bekijk ook andere vacatures