Vacature Auditor MKB

Auditor MKB in Noordwijk Zh

Bij Abin Accountants haal je er meer uit want daar neemt jouw carrière als Auditor een nieuwe wending. In een informele en professionele werkomgeving ga je je auditvaardigheden verder verfijnen. Want hier vind je de persoonlijke aandacht van een middelgroot accountantskantoor de scherpte van een Big4. Naast je werk staan hier jouw groei en ontwikkeling centraal. Uitstekend salaris, vast contract, en een uitstekende werk-privébalans zijn slechts het begin. Je krijgt namelijk ook de mogelijkheid om parttime te starten. Ideaal om te combineren met je studie! 


Als Auditor bij Abin Accountants ben jij een ambitieuze en leergierige collega binnen ons team. Je werkt met mooie opdrachtgevers in een klein, hecht team. Jouw takenpakket omvat onder andere:

·       Je voert controlewerkzaamheden uit

·       Je draagt bij aan de ontwikkeling van auditstrategieën

·       Je bereidt interne audits zorgvuldig voor en voert deze uitFunctie:Auditor MKB
Startdatum:02-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FYGI via annemarie.blaisse@fygi.nl of 06-52332205. Of bezoek hun website http://www.fygi.nl.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Auditor MKB FYGI 02-01-2024

Bekijk ook andere vacatures