Vacature Begeleider Verzorgend

Begeleider Verzorgend in Noordwijk Zh

 • Redactie Voorhout
 • 27-01-2024

Begeleider Verzorgend in Noordwijk Zh

Begeleider verzorgend

Ben jij bezig met een opleiding in de zorg of heb je een zorg gerelateerde opleiding afgerond? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden met jou te bespreken!

Je kunt reageren t/m 31-03-2024

Contact opnemen

Je gaat werken op een woning op het groene woonzorgpark Willem van den Bergh te Noordwijk. Voor ruim 500 mensen met een beperking is dit hun thuis en de wereld waarin zij leven. Samen met je collega's bied je zorg, begeleiding en nabijheid aan cliënten met een matige tot (ernstige) meervoudige beperking. Een aantal cliënten zijn afhankelijk van een rolstoel en een aantal cliënten zijn mobiel. Wij kijken naar wat de cliënt zoveel mogelijk zelf kan. Het in standhouden van deze vaardigheden vinden we belangrijk. Samen zorgen we voor een prettige woonsfeer. Daarnaast zijn we druk bezig zich verder te ontwikkelen in de triple-C methodiek. Met elkaar maken we van deze ontwikkelingen een succes!

Hou je van veel afwisseling en uitdaging? Dan kun je op verschillende woningen gaan werken. Gaat jouw voorkeur uit naar een vaste woning, ook dat is bespreekbaar! Ook het aantal uren dat je wilt werken, stemmen we in onderling overleg met jou af. Je doet veel ervaring op en zet jouw expertise en ervaring in op een efficiënte en flexibele manier. Wij bieden een afwisselende baan met een diversiteit aan teams, cliënten en hun specifieke zorgvraag. En jij bent hierin de belangrijke schakel. Een afwisselende en verantwoordelijke baan, waarin jij het verschil kunt maken!

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en leuke vrije tijd.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Ook hier draagt 's Heeren Loo graag aan bij.

In ieder geval verlies je de behoefte van de cliënt nooit uit het oog en zorg je voor een vertrouwde woon- of werkomgeving. Je zorgt ervoor dat de cliënt zelf de regie houdt, waarbij jij de kaders bewaakt. En dat maakt jou waardevol. Voor de cliënt én voor je team.

Dit ben jij

Verzorgen en begeleiden is jouw talent. Je hebt een afgeronde mens- of zorggerichte opleiding op mbo-niveau 2 / 3 / 4. Ben jij bijna klaar met je opleiding? Ook dan gaan we graag met je in gesprek!

Verpleegtechnische handelingen kunnen voorkomen (denk aan insuline toedienen, metingen, injecteren, wondverzorging en zwachtelen). Ben je hiertoe (nog) niet bevoegd en of bekwaam, maar vind jij het leuk om jezelf hierin verder te ontwikkelen? Dan bieden we je graag de nodige coaching en scholing. Ben jij bijvoorbeeld een ervaren verzorgende / verpleegkundige? Dan zetten we jouw talent graag in om anderen verder te helpen!

Dit bieden wij

 • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2027 euro en 3861 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
 • Voor begeleiders die werken met zeer intensieve groepen cliënten is er een extra arbeidsmarkt toeslag van 5%.
 • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
 • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
 • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
 • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

's Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Wij leren jou graag kennen!

Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze . Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen 's Heeren Loo.

Bel, app of mail met () op telefoonnummer: of e-mailadres: om een kennismaking in te plannen!

Leuk dat je belangstelling hebt in een baan bij 's Heeren Loo.


Functie: verzorgende begeleider Startdatum: 18-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 2027 - 3861 Uren per week: 8 - 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met s Heeren Loo Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:verzorgende begeleider
Startdatum:27-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2027 – 3861
Uren per week:8 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met s Heeren Loo Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijkerhout
 2. Begeleider Verzorgend ’s Heeren Loo Zorggroep 27-01-2024

Bekijk ook andere vacatures