Vacature Begeleiders

Begeleiders in Noordwijk Zh

Kom werken bij het leukste team van Leiden!

Huiswerkbegeleiders en bijlesdocenten gezocht

Ben jij op zoek naar een leuke en zeer flexibele bijbaan en vind je het leuk om leerlingen tussen de 10 en 16 jaar te begeleiden of bijles te geven? Kom dan ons super leuke team versterken! Neem dan vandaag nog telefonisch of via WhatsApp contact op met Esther van 't Noordende op .

4 Homework is al 15 jaar een professioneel huiswerkinstituut met vestigingen in Leiden, Noordwijk en Oegstgeest. 4 Homework helpt leerlingen, aan de hand van het schoolwerk, hun capaciteiten te leren kennen en op juiste manier in te zetten. Persoonlijke aandacht in een huiselijke omgeving staat centraal. Door de grote diversiteit van zowel leerlingen als begeleiders heerst er een fijne en gezellige werksfeer bij 4 Homework.

4 Homework biedt een flexibele bijbaan in een goede werksfeer met een super leuk team. Onze salarissen zijn uiteraard gedifferentieerd naar leeftijd, kennis en ervaring. Stuur vandaag nog een berichtje om deze tarieven te ontvangen! Reiskosten en reistijd naar Noordwijk (max. 1 uur per middag) worden vergoed.

4 Homework helpt leerlingen, aan de hand van het schoolwerk, hun capaciteiten te leren kennen en op een juiste manier in te zetten. Persoonlijke aandacht in een huiselijke omgeving staat bij ons centraal. Door de grote diversiteit van zowel leerlingen als begeleiders heerst er een fijne en gezellige werksfeer bij 4 Homework. We merken dat er steeds meer behoefte komt aan een steuntje in de rug van leerlingen van zowel het basis- als voortgezet onderwijs. Daarom zijn wij op zoek naar begeleiders die het leuk vinden om met kinderen en jongeren te werken en daarbij hun (vakspecifieke) kennis willen inzetten.

Begeleiders voor onze basisschool leerlingen

Kun jij school nog leuker en makkelijker maken en is een staartdeling voor jou een eitje?

Begeleiders in NoordwijkFunctie:begeleider
Startdatum:05-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met 4Homework via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Begeleiders 4Homework 05-11-2023

Bekijk ook andere vacatures