Vacature Beleidsmedewerker

Beleidsmedewerker in Noordwijk Zh

Beleidsmedewerker

Ben jij communicatief sterk, proactief en weet jij zelfstandig invulling te geven aan de ondersteuning van onze regio's en Advisium? Spreekt jou daarnaast een dynamische werkomgeving aan, waarbij jij als enthousiaste professional vanuit je passie kunt werken? Wil jij jouw talent inzetten om bij te dragen aan onze kernwaarden?

Je kunt reageren t/m 17-01-2024

Contact opnemen

Waar ga je werken?

's Heeren Loo biedt in het hele land zorg, begeleiding, ondersteuning en behandeling aan cliënten met een verstandelijke beperking. Wij zijn er trots op dat we ondersteuning kunnen bieden aan cliënten van alle leeftijden met een lichte tot ernstige (meervoudige) verstandelijke beperking. Deze ondersteuning is gevarieerd en op maat. Van enkele uren zorg/begeleiding thuis tot logeeropvang, behandeling of intensieve 24-uurs opvang op woonlocaties.

's Heeren Loo stelt alles in het werk om cliënten, verwanten en professionals samen sterk te maken, zodat cliënten hun dromen kunnen realiseren. Dat doen we door het werken in de driehoek cliënt-verwant-medewerker altijd en overal centraal te stellen.

Onze beloftes: goed leven, mooi werk en duurzaam gezond.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Ook hier draagt 's Heeren Loo graag aan bij.

Wat ga je bijdragen?

Je draagt in de volle breedte bij aan het ontwikkelen van een eenduidig, vernieuwend en toekomstbestending kwaliteitsbeleid van de regio's Noordwijk en Zuid-Holland en Advisium. Met tot doel kwaliteit van zorg voor cliënten van 's Heeren Loo. Je adviseert en ondersteunt de directie en het regiomanagement bij de uitvoering en implementatie van kwaliteitsbeleid. Je signaleert knelpunten binnen het beleid en doet voorstellen ter verbetering. Onderdelen van het vastgestelde beleid vertaal je in procedures en protocollen. Je bent actief betrokken bij verschillende audits.

Als beleidsmedewerker werk je in een team en neem je deel aan diverse overleggen en project- en werkgroepen. Je weet goed verbinding te leggen met verschillende disciplines in zowel de eigen organisatie als daarbuiten. Daarnaast zoek, zie en leg je verbinding tussen de verschillende thema's die spelen op verschillende niveaus binnen de organisatie. Hierbij hou je de balans tussen de belangen van cliënten, medewerkers en de organisatie. Je kunt informatie en besluiten vertalen naar concrete acties en zorg je voor borging en evaluatie. Je brengt verbinding aan tussen hoe het beleid geïmplementeerd wordt passend bij de cultuur en de gestelde doelen.

Naast het kwaliteitsbeleid in het algemeen, ga je ook aan de slag met de specifieke onderwerpen: innovatie en sociaal domein. Je rapporteert direct aan de directie en werkt nauw samen met de andere beleidsmedewerkers, de managers en andere betrokkenen.

Dit ben jij

Je hebt een afgeronde, relevante opleiding op hbo/wo-niveau, met minimaal 3 jaar werkervaring als beleidsmedewerker in de zorg. Daarnaast:

 • ben je vertrouwd met (toekomstige) wet- en regelgeving en kwaliteitskaders in onze sector.
 • Je kunt werken in een team.
 • werk je cliënt- en klantgericht: goed samenwerken en netwerken zijn voor jou vanzelfsprekend.
 • kan jij goed communiceren binnen alle lagen van de organisatie en ben je organisatiesensitief.
 • heb je aantoonbare ervaring in het schrijven van beleidsstukken en weet je draagvlak te creëren voor die plannen; jouw stukken zijn kort en krachtig.
 • ben je proactief, procesmatig en analytisch.

Dit bieden wij

 • Een contract van 28 tot 32 uur voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 3.217,- tot maximaal € 5.370 (FWG 55 / FWG 60) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.


Functie:beleidsmedewerker
Startdatum:22-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met s Heeren Loo Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijkerhout
 2. Beleidsmedewerker ’s Heeren Loo Zorggroep 22-12-2023

Bekijk ook andere vacatures