Vacature Bouwhulp

Bouwhulp in Noordwijk Zh

/ Vacature Bouwhulp in de bouw | BOUWHULP

Vacature: BOUWHULP

Ga jij graag aan de slag in de bouw en vind je het niet erg om je handen vies te maken? Dan helpen wij je graag verder! Wanneer je start als bouwhulp in de bouw, dan maak je al snel kennis met de werkwijze en soort werkzaamheden die in de bouw worden gedaan. Het is van belang dat de bouw goed opgeruimd blijft en dat is voor jou geen probleem. Mogelijk kun je jezelf langzaam ontwikkelen als een volwaardige bouwmedewerker. Je houdt de bouw schoon en staat klaar om de aanwezige timmerlieden te assisteren bij de werkzaamheden. Gaandeweg leer je steeds meer kneepjes van het vak en kun je wellicht steeds meer werkzaamheden zelfstandig oppakken. Lijkt het jou mooi om te werken in de bouw? Dan ben je bij Bouw-Klik aan het juiste adres!

Alleen sollicitaties voorzien van zowel een motivatiebrief als CV worden in behandeling genomen.


Bouw-Klik
De Hooge Krocht 2A
2201 TX NoordwijkFunctie:bouwhulp
Startdatum:06-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bouw-Klik via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Bouwhulp Bouw-Klik 06-01-2024

Bekijk ook andere vacatures