Vacature Calculator

Calculator in Noordwijk Zh

  • Redactie Noordwijk
  • 08-12-2023

Calculator in Katwijk Zh

Als calculator luchttechnische installaties ben je verantwoordelijk voor het calculeren en uitwerken van luchttechnische projecten. Om calculaties goed aan te kunnen leveren bij je collega's van het commerciële team, controleer en toets je de compleetheid van de ontvangen tekeningen en bestekgegevens van de opdrachtgever. Je denkt ook mee met de klant over de engineering en geef je advies over alternatieve installatie methoden. Je bent onderdeel van het projectteam dat bestaat uit een projectleider en werkvoorbereider. Geen dag is hetzelfde. Je overige taken zijn:

  • Je onderhoudt contact met opdrachtgevers met betrekking tot het aanvragen van offertes.
  • Je maakt een (na)calculatie van een project en stelt een advies op over verbeterpunten;

Dit betreft een fulltime functie maar parttime is bespreekbaar.


Functie: Calculator, Calculator werkvoorbereider Startdatum: 07-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Tijdelijk Salaris: 3900 - 3900 Uren per week: 40 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via of . Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.Functie:calculator
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3900 – 3900
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia Uitzendbureau via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Calculator Olympia Uitzendbureau 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures