Vacature Facilitair Manager

Facilitair Manager in Noordwijk Zh

Over ons

0

Facilitair Manager Noordwijk

Noordwijk

€3.200 - €5.000

Facility Management

40 uur

Facilitair Manager Noordwijk

Noordwijk

Facility Management

€3.200 - €5.000

40 uur

Wil jij werken in een grote internationale organisatie als facilitair manager? Kom werken bij ISS en ga de uitdaging aan in een inspirerende en dynamische omgeving.

Wat ga je doen?

Als Facilitair Manager bij ISS ben jij bij onze klant verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van onze facilitaire dienstverlening. Het gaat hier om een Integrated Facility Services contract. Dit houdt in dat je een brede scope aan werkzaamheden zal aansturen. Van logistiek tot events en van waste-management, terrein onderhoud tot receptie en helpdesk.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Je bent dagelijks on-site bezig om uitmuntende kwaliteit van dienstverlening versus gezond commercieel resultaat te realiseren.
 • Je stelt met de klant een account(development)plan op met doelstellingen en financiële kaders.
 • Samen met jouw collega, facilitair manager, geef je (indirect) leiding aan een team van ongeveer 60 medewerkers.
 • Je rapporteert direct aan de Key Accountmanager.

Je komt te werken bij onze klant die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van ruimtevaart in Europa. Daarnaast zorgen ze ervoor dat via ruimtevaart nieuwe diensten en producten beschikbaar komen voor de inwoners van Europa.

Wat maakt jouw nieuwe baan geweldig?

Bruto maandsalaris van €3.200 tot €5.000 (o.b.v. 40 uur), afhankelijk van ervaring. Een riante bonusregeling. Leaseauto. Smartphone en laptop. 25 vakantiedagen. Pensioenvoorziening. Een internationale werkomgeving waar je het beste uit jezelf kunt halen. Doorgroeimogelijkheden. Je hebt veel contact met collega's binnen het eigen segment en in andere landen. Dé plek voor een facilitair manager die wil groeien.

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal 2 jaar werkervaring in leiding geven binnen de facilitaire dienstverlening.
 • Je bent beschikbaar voor 40 uur per week.
 • Je kan op alle verschillende niveaus binnen een organisatie communiceren in de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en weet knelpunten in acties om te zetten.
 • Je kunt goed met mensen omgaan en boodschappen op de goede manier overbrengen.

Wie zijn wij?

ISS is toonaangevend op het gebied van workplace experience en facility management. We bieden oplossingen die bijdragen aan betere bedrijfsprestaties voor onze klanten. We maken het (werkende) leven fijner, productiever en gemakkelijker.

Bij ISS zeggen we: Connecting people and places to make the world work better. We zorgen vol passie voor mensen, plaatsen en de planeet. Voor ons betekent dit dat we je de mogelijkheden en omstandigheden bieden om invulling te geven aan onze waarden verbondenheid, eerlijkheid, verantwoordelijkheid, kwaliteit en ondernemerschap. Tegelijkertijd bieden we je een gezamenlijke omgeving waarin je je kunt ontwikkelen, bloeien en echt een verschil kunt maken. Een werkomgeving dus waarin enthousiasme wordt beloond en waar innovatieve ideeën op waarde worden geschat.

Klinkt als jouw werkomgeving? Join ISS!

Maak kennis met de Top Employer 2024 van Nederland!

ISS is Top Employer 2023 in Nederland

Functie:facilitair manager
Startdatum:29-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3200 – 5000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ISS Facility Services via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijkerhout
 2. Facilitair Manager ISS Facility Services 29-02-2024

Bekijk ook andere vacatures