Vacature Facilitairmedewerker

Facilitairmedewerker in Noordwijk Zh

  • Redactie Noordwijk
  • 10-01-2024

Facilitairmedewerker in Rijnsburg

Als medewerker schoonmaak ben jij van groot belang. Waar wij als bedrijf staan voor nette verzorgde eindproducten begint dit natuurlijk bij de basis. Een schone en hygiënische werkomgeving begint bij jou!

Je werkt in een team wat ervoor zorgt dat onze productieruimte er pico bello bij ligt. Of dit nu is wanneer er klanten op bezoek komen of aan het einde van de schift. Je voert schoonmaakwerkzaamheden uit, zoals het reinigen van installaties en desinfecteren van de productieomgeving. Deze dynamische en uitdagende brengt veel verantwoordelijkheden mee en is cruciaal als voorbereidend werk van de productie. Je werkt in een team van gepassioneerde vakmensen die elkaar ondersteunen en versterken.

Jouw oog voor detail en kwaliteit is van essentieel belang. Als persoon ben jij iemand die van aanpakken weet. Je houdt van een dynamische en uitdagende omgeving en vindt het niet erg om hard te werken. Je bent een teamspeler die goed kan samenwerken en communiceren met anderen. Ook ben je bereid om te leren en jezelf verder te ontwikkelen.

Wat zoeken wij?

Voor in de productie zoeken wij medewerkers die op fulltime- of parttime basis kunnen werken.

  • Je bent een echte team player en houd van samenwerken met collega's
  • Je bent woonachtig in de bollenstreek
  • Bereidheid om te werken in een gekoelde omgeving
  • Je bent minimaal 20 uur (parttime) of 40 uur (fulltime) in de week beschikbaar
  • Bekent met HACCP of bereid deze kennis op te doen.

Functie: facilitairmedewerker Startdatum: 22-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 20 - 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fix-Fisch via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:facilitairmedewerker
Startdatum:21-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fix-Fisch via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Facilitairmedewerker Fix-Fisch 21-12-2023

Bekijk ook andere vacatures