Vacature Flexmedewerker Woon-zorgcentrum

Flexmedewerker Woon-zorgcentrum in Noordwijk Zh

NOORDWIJK 071 36 888 88


    • Kortdurend verblijf
      Wenst u bij Groot Hoogwaak te herstellen na een ziekenhuisopname?


    • Wonen

Flexmedewerker Woon-zorgcentrum of Wijkverpleging

Vacatures 30 november 2023 Groot Hoogwaak

Voor ons woon-zorgcentrum én voor onze wijkverpleging zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die flexibel inzetbaar zijn. Van zorghulp tot verpleegkundige hebben wij mogelijkheden. Samen met je collega's wil je de beste zorg leveren en stel je onze bewoners en cliënten centraal. Wij vinden het belangrijk dat je met veel plezier bij ons werkt.

Wat ga je doen?
• Je ondersteunt de teams bij het uitvoeren van verzorgende en begeleidende handelingen bij de bewoner/cliënt;
• Je biedt respectvolle zorg volgens het zorgleefplan;
• Je observeert en signaleert knelpunten in de zorgverlening en gezondheidssituatie van de bewoner/cliënt en stemt hierover af met de collega's;
• Met je collega's bevorder en versterk je de zelfredzaamheid van bewoners/cliënten;
• Je maakt actief onderdeel uit van je team.

Dit ben jij
Je gaat graag aan de slag als zorghulp, helpende, verzorgende IG of verpleegkundige of wilt hiervoor opgeleid worden. Vanaf 2024 kan dit opleiden ook via onze Zorgexpeditie: opleiden met losse MBO-certificaten vanaf basisniveau. De certificaten kun je stapelen tot een diploma voor één van deze functies. Lekker aan de slag met een aantal certificaten is ook mogelijk!

Mogelijk heb je al ervaring. Je hebt in ieder geval affiniteit met het verlenen van ouderenzorg.
Daarnaast ben je:
• Flexibel en positief ingesteld;
• Betrouwbaar, enthousiast en stressbestendig;
• Communicatief, collegiaal en sociaal vaardig.

Ons aanbod
Een aanstelling (uren in overleg) in een collegiale en uitdagende werkomgeving vlakbij het strand van Noordwijk. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao VVT. Als flexmedewerker schrijf je zelf in op openstaande diensten.

Wij geloven in het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom mogelijkheden tot scholing om je te faciliteren bij het behouden en verbeteren van jouw kwaliteiten.

Solliciteer
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt en wil jij al werkend jezelf ontwikkelen? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

Stuur je motivatiebrief en CV naar:

Wil je nog meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Gerda Caspers (woon-zorgcentrum) of Coby de Graaf (wijkverpleging), beiden Manager Zorg, telefoonnummer: .Functie:flexmedewerker woon zorgcentrum
Startdatum:03-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zorgcentrum Groot Hoogwaak via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Flexmedewerker Woon-zorgcentrum Zorgcentrum Groot Hoogwaak 03-12-2023

Bekijk ook andere vacatures