Vacature Gastvrouw

Gastvrouw in Noordwijk Zh

Gezocht gastvrouw/-heer - Museum Engelandvaarders


Als je het leuk vindt kun je ook meehelpen bij andere museumtaken, dat is geheel aan jou en je eigen interesses. Er zijn mogelijkheden om korte trainingen te volgen. Waar draag je aan bij? In het museum kun je foto's en brieven zien, radioapparatuur en de typemachine van (de Soldaat van Oranje). We gebruiken (authentieke) films en geluidsfragmenten om de bezoeker de verhalen te laten ervaren. Een bezoek aan ons museum ontroert mensen en zet jong en oud aan het denken over de huidige tijd waarin strijd, moed en vrijheid nog steeds grote thema's zijn.

Meerwaarde vrijwillige inzet

Je maakt deel uit van een hecht team van gastheren en -vrouwen, daarnaast is er een groep rondleiders en een aantal onderzoekers. Het museum wordt helemaal gerund door vrijwilligers, iedereen steekt de handen uit de mouwen. Dat belet ons niet om ambitieus te zijn.

Tijdsinvestering

De minimum inzet is een dag per maand. Dat kan in twee dagdelen worden gesplitst. Je wordt ingewerkt door de vrijwilligerscoördinator waar je met al je vragen terecht kunt.


Wassenaarsestraat 5
2201 RD Noordwijk


RISN: 852028349 B01

Locaties:

Het Trefpunt De Wieken

Functie:gastvrouw
Startdatum:11-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Welzijn Noordwijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Gastvrouw Stichting Welzijn Noordwijk 11-01-2024

Bekijk ook andere vacatures