GEMEENTEBLADIngekomen aanvraag omgevingsvergunning - Sint Antoniusstraat 48 te Noordwijkerhout

Aanvraag voor Huisvesting | Organisatie en beleid

De volgende aanvraag omgevingsvergunning is binnengekomen:2023-015368, Sint Antoniusstraat 48 te Noordwijkerhout, het plaatsen van een transparante balkonbeglazing binnen de bestaande balustrade, 30-11-2023Meer weten over ingekomen aanvraagDe publicatie van een ingekomen aanvraag is een kennisgeving en betekent niet dat de aanvraag ter inzage ligt. De binnengekomen aanvraag is soms nog niet volledig, er kunnen nog veranderingen in worden aangebracht en de toestemming kan worden geweigerd.Nog geen bezwaar indienenZolang de aanvraag in behandeling is, kunt u nog géén bezwaren indienen. Dat kan pas wanneer er een besluit is genomen. Het verzonden besluit wordt bekend gemaakt.In sommige gevallen wordt als voorbereiding van een besluit een aparte procedure gevolgd. Als de gemeente medewerking wil verlenen dan wordt het ontwerpbesluit zes weken ter visie gelegd. In deze periode kunt u zienswijzen indienen, waarmee de gemeente rekening moet houden bij de beslissing. De ter visie legging wordt bekend gemaakt.Meer weten?Indien u informatie wenst over de behandeling van een specifieke aanvraag, dan kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst West-Holland op telefoonnummer 071-4083200, op werkdagen tussen 9.00 en 14.00 uur. U kunt uw vraag ook stellen via infobouwen@odwh.nl.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Noordwijkerhout. Bekijk alle Bekendmakingen Noordwijkerhout in Noordwijkerhout.

https://noordwijkerhoutkrant.nl/bekendmakingen-noordwijkerhout/

Deel dit bericht:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Noordwijkerhoutkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Noordwijkerhout.

Gerelateerde berichten