Vacature HR-Consulent

HR-Consulent in Lisse

HR-consulent gezocht

afbeelding vacature hrconsulent

Wie zijn wij?

De Bibliotheek Bollenstreek is een ontmoetingsplek waar je kan lezen, studeren en deelnemen aan allerlei activiteiten. Wij hebben acht verschillende vestigingen in vier gemeenten: Lisse, Noordwijk, Oegstgeest en Teylingen. Elke vestiging heeft zijn eigen sfeer, waar onze medewerkers en vrijwilligers invulling geven aan de bibliotheek van de toekomst. Wij stimuleren het lezen, bevorderen mediawijsheid en bestrijden laaggeletterdheid.

Onze kernboodschap is: 'De Bibliotheek is een aantrekkelijke en inspirerende plek waar je aan je persoonlijke ontwikkeling kunt werken.'' Zo organiseert de Bibliotheek Bollenstreek allerlei activiteiten voor inwoners en biedt mogelijkheid voor mensen om zich verder te ontwikkelen en elkaar te ontmoeten.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een HR-consulent met een stevige persoonlijkheid en een positieve, praktische instelling. Vanuit je rol als HR-professional ben je in staat om leidinggevenden te adviseren, ondersteunen en begeleiden bij de uitvoering van het organisatiebeleid en de wijzigingen die daarbij horen. Je weet hoe HR-processen binnen de organisatie lopen, helpt deze proactief te optimaliseren en neemt collega's hier goed in mee. Je bent zowel operationeel en tactisch als projectmatig bezig. Je bent bereid de handen uit de mouwen te steken. Kortom, een inhoudelijke, zelfstandige HR-rol binnen een veranderende organisatie waarin veel ruimte is voor verdere professionalisering, ontwikkeling en pro-activiteit.


Wat ga je doen?

 • Zelfstandig beleid schrijven en formuleren op diverse HR-thema's;
 • Ontwikkelen, onderhouden en updaten van het functiehuis en de bijbehorende HR-documentatie;
 • Uitvoeren van medewerkerstevredenheidsonderzoek, analyseren van gegevens en voorstellen doen voor verbeteringen op basis van de resultaten;
 • Adviseren over HR-beleidskwesties;
 • Coördineren en faciliteren van programma's gericht op Arbo-gerelateerde onderwerpen en het bevorderen van een veilige werkomgeving;
 • Je ondersteunt leidinggevenden bij de in-, door- en uitstroom van medewerkers;
 • Je voert uiteenlopende gesprekken en geeft advies rondom verzuimcases en arbeidsvoorwaarden.

Wat verwachten wij?

 • Een HR gerelateerde afgeronde HBO-opleiding;
 • Kennis van HR-wetgeving en -regelgeving;
 • Een aantal jaren relevante werkervaring;
 • Goede schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden;
 • Je kan gestructureerd werken en weet goed prioriteiten te bepalen;
 • Ervaring met MS-Office, SharePoint, Afas;
 • Pré: affiniteit met het bibliotheekwerk en de regio;
 • Pré: je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Wat bieden wij?

Een zelfstandige functie met veel vrijheid in een prettige en stimulerende werkomgeving. Geen dag is hetzelfde en brengt uitdagingen en succesmomenten. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Openbare Bibliotheken. Inschaling vindt plaats in schaal 9, minimaal € 3.484,- en maximaal € 4.451,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur, afhankelijk van opleiding en ervaring. Dit is exclusief 8% vakantiegeld en 4% eindejaarsuitkering. Het betreft een tijdelijk contract voor de duur van 1 jaar met de intentie om het om te zetten in een vast contract. De standplaats is Lisse, maar als HR-consulent werk je regelmatig op andere bibliotheekvestigingen.


Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Hans Portengen, directeur-bestuurder, .


Sollicitaties, voorzien van CV en motivatie, kunnen vóór 12 februari 2024, gemaild worden naar t.a.v. Hans Portengen o.v.v. Sollicitatie HR-consulent.
Functie:hr-consulent
Startdatum:29-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:3484 – 4451
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Bibliotheek Bollenstreek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijkerhout
 2. HR-Consulent Stichting Bibliotheek Bollenstreek 29-01-2024

Bekijk ook andere vacatures