Vacature Interieurarchitect Ontwerper

Interieurarchitect Ontwerper in Noordwijk Zh

 • Redactie Noordwijk
 • 27-11-2023

Interieurarchitect Ontwerper in Sassenheim

Interieurarchitect / ontwerper (32 - 40 uur)

We are hiring! Mirato is per direct op zoek naar een creatieve collega om het designteam te versterken. Wij zijn een creatieve award-winning design studio, actief in verschillende branches.

Mirato geeft vorm aan verhalen. Wij vertellen het verhaal van onze opdrachtgevers in vorm en ontwikkelen unieke concepten. Van een kantoor in een oude fietsfabriek in Amsterdam, een shortstay appartementencomplex in den Haag tot de herontwikkeling van een cultuurhuis in Katwijk. We ontwerpen niet alleen, we bouwen het ook! Hoe gaaf is het om zelf de kwaliteit van je eigen ontwerp te bewaken en tot leven te zien komen?

Ter versterking van ons creatieve team zijn wij op zoek naar een conceptuele denker.

Een nieuwsgierige creatieveling met een open blik naar de wereld. Kun jij je idee overbrengen met een paar eenvoudige schetsen en rake woorden? Experimenteer je graag analoog en duik je niet gelijk in je computer? Pak je opdrachten zelfstandig en autonoom op? Versterk jij jouw teamgenoten en durf je in gesprek te gaan?

Dan is dit de plek voor jou!

 • Een afgeronde HBO Opleiding, aan de Kunstacademie, TU, of Academie van Bouwkunst (richting interieurarchitectuur) of een andere relevante opleiding
 • Ongeveer 2-5 jaar relevante werkervaring
 • Creatieveling met lef en humor
 • Je hebt overtuigingskracht om je ontwerp of concept over te brengen
 • Je bent stressbestendig
 • Je kan snel jouw gedachtes op papier zetten door middel van schetsen
 • Goede Nederlandse en Engelse spreek-en schrijfvaardigheid
 • Je hebt ervaring met Vectorworks, Adobe Photoshop CS en Adobe InDesign CS. Kennis van Enscape is een plus
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs

Je komt te werken in een inspirerend team waar iedereen het beste in elkaar naar boven haalt! Daarnaast kom je te werken op ons prachtige kantoor, kun je samenwerken met allerlei disciplines (grafisch vormgever, projectleiders, uitvoerders) en ben je onderdeel van een jong en ambitieus bedrijf. Een uitdagende functie binnen een gepassioneerd team en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse in deze vacature? Laat ons wat van jouw projecten zien en overtuig ons daarmee van je skills en je potentie! Stuur jouw portfolio + CV met een korte motivatie naar: .

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Wattstraat 60 2171 TR Sassenheim


Functie: interieurarchitect ontwerper Startdatum: 17-11-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 32 - 40 Neem dan contact op met Mirato Interieurprojecten via onbekend of onbekend.

Functie:interieurarchitect ontwerper
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mirato Interieurprojecten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijkerhout
 2. Interieurarchitect Ontwerper Mirato Interieurprojecten 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures