Vacature Leverancier

Leverancier in Lisse

Servo Berkel Prior B.V. is opgericht in 1934 en is uitgegroeid tot de grootste fabrikant en leverancier van weegapparatuur in Nederland. Wij bieden een breed assortiment aan standaard weegschalen en ontwikkelen tevens geavanceerde weeginstallaties. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de implementatie van software voor besturingssystemen van bestaand weegapparatuur. Servo Berkel Prior levert voor talloze industrieën en sectoren, zoals de voedingsindustrie, chemische industrie, suikerindustrie, voedingsmiddelenindustrie, agrarische industrie, logistieke industrie, glas- en tuinbouwsector en medische zorg

Visie

Weegresultaten moeten per definitie betrouwbaar zijn. Uiterste precisie, dat is waar het om draait. Servo Berkel Prior weet dat als geen ander en levert daarom uitsluitend producten van de allerhoogste kwaliteit. En daarbij bieden wij een uitstekende service. De specifieke wensen van onze klanten staan bij Servo Berkel Prior centraal en zijn een leidraad voor onze medewerkers.

Productie aan huis

Servo Berkel Prior beschikt over eigen productiefaciliteiten in Lisse. In onze technisch geavanceerde fabriek werken gespecialiseerde medewerkers aan de assemblage en fabricage van onze hoogwaardige weeginstallaties. Niet alleen kleine weegschalen maar ook complexe, mechanische en software gestuurde installaties worden hier op professionele wijze vervaardigd.

Servo Balans Systemen

Servo Balans Systemen is partner van Servo Berkel Prior. Servo Balans levert weegsystemen als duplexwegers, bunkerweegschalen en opzakinstallaties.

Werken bij

Servo Berkel Prior biedt een afwisselende, zelfstandige werkkring
met een goed salaris en goede secundaire voorwaarden. Ben je geïnteresseerd? Klik dan op onderstaande button.

Historie

Servo Balans N.V. is opgericht in 1934 en richt zich de eerste jaren met name op de productie van de 'servobalansen'. Al snel komen daar de staalbandwegers (hybride) bij, die op grote schaal worden toegepast in duplexwegers, bunkerwegers en plateauwegers. Servo Balans bouwt in korte tijd een zeer goede naam op.

Servo Berkel Prior

Meer en Duin 70
2163 HC LISSE
Tel:
Fax:
E-mail:Functie:leverancier
Startdatum:12-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Servo Berkel Prior via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Leverancier Servo Berkel Prior 12-12-2023

Bekijk ook andere vacatures