Vacature Manager Plan- Flexbureau

Manager Plan- Flexbureau in Noordwijk Zh

Manager Plan- Flexbureau

Ben jij een daadkrachtige manager met een visie op strategische personeelsplanning? Heb je ervaring met het aansturen van teams en ben je in staat werkprocessen te optimaliseren? Dan is deze functie iets voor jou!

Je kunt reageren t/m 24-01-2024

Contact opnemen

Wat ga je doen?

Per november 2023 is een interim Manager Planning van Dehora gestart om de afdeling Plan- Flexbureau aan te sturen en te kijken naar verbeterkansen. Deze kansen worden op dit moment onderzocht en vanaf januari opgepakt en verder geïmplementeerd. Als aankomend Manager Plan- Flexbureau zal jij ook een bijdrage leveren aan deze ontwikkelingen. De interim Manager Planning zal je daar ook bij de start in meenemen. Hij vertelt je over zijn ervaring:

Als Interimmanager kom ik op verschillende plekken en organisaties en een van de dingen die mij meteen opgevallen is, is dat er binnen het team een bepaalde rust en een erg goede onderlinge samenwerking is. Of je nu als flex planner, expertplanner of intermediair bezig bent dat maakt niet uit. Er is een hoge mate van zelfsturing en elkaar opzoeken bij vraagstukken. Door de openheid van het team is al snel naar voren gekomen welke werkwensen er zijn binnen de afdeling. En tijdens diverse andere gesprekken met bijvoorbeeld managers zorg en de regiodirecteur blijkt dat er een gezamenlijke wens is: vooruit willen kijken! Wat kunnen we verwachten in de komende periode en hoe kunnen we dit aansturen. Dus anders en eerder kijken naar wat moeten we inplannen en hoe gaan we het implementeren. Ben jij een bruggenbouwer, iemand die het leuk vindt om diverse belangen aan elkaar te knopen? Lees verder:

Als Manager Plan- Flexbureau ben je verantwoordelijk voor de effectieve en efficiënte uitvoering van werkzaamheden binnen het Plan- Flexbureau. Je geeft leiding aan een team van 19 medewerkers, waaronder intermediairs, planners en ondersteuners. De Flexpool bestaat uit ongeveer 140 Flex begeleiders. Je ontwikkelt en implementeert tactisch en operationeel beleid, met specifieke focus op Strategische Personeels Planning en optimalisatie van interne processen. Je fungeert als schakel tussen concern en regio, waarbij je in- en externe ontwikkelingen signaleert en vertaalt naar strategie en uitvoering. Je maakt deel uit van het Management Team (MT) en rapporteert rechtstreeks aan de regiodirecteur. En ook het initiëren en uitvoeren van projecten en taken in opdracht van de directeur is een onderdeel van jouw functie.

Jouw manier

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en leuke vrije tijd.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Ook hier draagt 's Heeren Loo graag aan bij.

Waar ga je werken?

's Heeren Loo is een organisatie die zich inzet voor een goed leven voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Met bijna 13.000 cliënten door heel Nederland bieden wij gevarieerde ondersteuning, van hulp aan huis tot intensieve 24-uurs opvang op woonlocaties. Ons Plan- Flexbureau, gevestigd op het woonzorgpark Willem van den Bergh in Noordwijk, speelt een cruciale rol in het plannen en coördineren van flexibele inzet van medewerkers voor de regio Noordwijk en Zuid-Holland, in totaal 2500 medewerkers.

Dit ben jij

 • Je beschikt over een relevante afgeronde hbo-opleiding.
 • Ruime ervaring als leidinggevende binnen een soortgelijke functie.
 • Kennis van Strategische Personeels Planning en financieel inzicht.
 • Analytisch, tactvol, volhardend en stressbestendig.
 • Vermogen om kansen te zien en in mogelijkheden te denken.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om verschillende belangen samen te brengen.
 • Resultaatgericht, verbindend en ondernemend.
 • Gericht op persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.

Dit bieden wij

 • We bieden jou een contract voor onbepaalde tijd!
 • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg in FWG 60, tussen de 3694 euro en 5370 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
 • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
 • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
 • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.

Sollicitatieprocedure

Durf jij deze uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan nu en help mee aan de verdere ontwikkeling van ons Plan- Flexbureau!

Neem contact op met () via of , of Marije Salome () via of .

Ina Noort - WerkmanFunctie:manager plan- flexbureau
Startdatum:10-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met s Heeren Loo Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijkerhout
 2. Manager Plan- Flexbureau ’s Heeren Loo Zorggroep 10-01-2024

Bekijk ook andere vacatures