Vacature Manager Zorg

Manager Zorg in Noordwijk Zh

Manager Zorg

Als manager ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg voor de cliënten, voor een goed personeelsbeleid en voor het bedrijfseconomisch resultaat binnen jouw cluster. Je speelt op strategische en innovatieve wijze in op de veranderingen binnen de gehandicaptenzorg. Jouw betrokkenheid, pro-activiteit, en ondernemingsgeest dragen bij aan de beloftes van 's Heeren Loo. Klinkt dit als jou? Lees dan verder en solliciteer snel!

 • 32 tot 36 uur
 • nr. 13713

Jouw recruiter

Contact opnemen

Jij als Manager Zorg

Als manager ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg voor de cliënten. Het goed inspelen op de kwetsbaarheid van deze cliënten door passende ondersteuning en zorg te bieden is cruciaal voor de kwaliteit van leven. Je bent verantwoordelijk voor een goed personeelsbeleid en voor het bedrijfseconomisch resultaat binnen jouw cluster. Je vindt het van belang om over de grenzen van de eigen organisatie-eenheid heen te kijken.

Je bent lid van het managementteam van de regio. Je bent gezamenlijk verantwoordelijk voor de zorg en ondersteuning van alle cliënten, een goede werkomgeving en een gezonde organisatie. Elke manager heeft een eigen werkgebied en waar mogelijk wordt intensief samengewerkt en word je ondersteund door vakspecialisten. Als manager speel je op strategische en innovatieve wijze in op de veranderingen binnen de gehandicaptenzorg.

Jouw manier

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en leuke vrije tijd.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Ook hier draagt 's Heeren Loo graag aan bij.

Wat ga je doen?

Als manager geef je direct leiding aan meerdere locaties, afgestemd op jouw kennis en ervaring. Je werkt intensief samen met diverse ondersteunende diensten en streeft ernaar elke cliënt een passende, zinvolle dag invulling te bieden. Je bent er voor medewerkers, motiveert, faciliteert, en coacht hen, zodat zij hoogwaardige zorg kunnen leveren. Jouw betrokkenheid, pro-activiteit, en ondernemingsgeest dragen bij aan de beloftes van 's Heeren Loo.

Dit ben jij

 • Relevante afgeronde hbo-opleiding (bijvoorbeeld verpleegkunde of SPH) en/of een hbo management/bedrijfskundige opleiding.
 • Relevante werkervaring als manager of leidinggevende, in bij voorkeur de gehandicaptenzorg, GGZ zorg of jeugdzorg.
 • Je hebt visie en toont eigenaarschap. Je durft koers te bepalen en daaraan vast te houden, zonder de verbinding met je omgeving uit het oog te verliezen. Resultaat telt. Cijfermatige informatie gebruik je om keuzes te onderbouwen. Geen dag is hetzelfde en daarom heb je een ondernemende en flexibele instelling.

Dit bieden wij

Een kans om jouw ondernemende kwaliteiten in te zetten om cliënten een goed leven te bieden, collega's mooi werk te bieden en te werken aan een duurzame, gezonde organisatie. Jouw werk is van grote maatschappelijke waarde.

 • We bieden jou een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Werkweken van minimaal 32 uur en maximaal 36 uur per week. Werkdagen en -tijden zijn in overleg flexibel in te delen;
 • Werk-privébalans: Geen 24-uurs bereikbaarheidsdiensten.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 60;
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties;
 • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
 • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
 • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.

Over 's Heeren Loo

Woonzorgpark Willem van de Berg in Noordwijk biedt een prachtige werkomgeving achter de duinen. Hier wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking, met diverse dagbestedingslocaties voor uiteenlopende werkzaamheden en activiteiten. De regio heeft een goede samenwerking tussen medewerkers, cliënten, wettelijk vertegenwoordigers, medezeggenschapsraden en het externe netwerk rondom de cliënt. Het managementteam, een stevig en stabiel team, staat klaar om jou te verwelkomen.

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met Sietske Kulk - De Haas, HR-adviseur, via telefoonnummer . Bij overige vragen kun je contact opnemen met de op telefoonnummer: of e-mailadres:

Solliciteren

Leuk dat je belangstelling hebt in een baan bij 's Heeren Loo. Solliciteer snel en eenvoudig op deze vacature.

Eerste gesprek

Kennismaking met de manager of een collega uit het team. Daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.Functie:manager zorg
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met s Heeren Loo Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijkerhout
 2. Manager Zorg ’s Heeren Loo Zorggroep 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures