Vacature Medewerker ICT Servicedesk

Medewerker ICT Servicedesk in Noordwijkerhout

Medewerker ICT servicedesk

Vind je het leuk om je carrière in de ICT te starten of te vervolgen bij een kleinschalige organisatie in de gehandicaptenzorg? Werk je graag binnen een klein team waarbij je jouw kennis inzet, zodat je collega's probleemloos kunnen werken? Wij bieden een mooie functie waarbij jij de vraagbaak bent voor de medewerkers in de zorg en de ondersteunende diensten.

Waar ga je werken?

Raamwerk is een kleinschalige, cliëntgerichte organisatie met locaties in de Duin- en Bollenstreek. Wij bieden ondersteuning en begeleiding aan circa 800 cliënten met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Je wordt aangestuurd door de en maakt deel uit van het team dat bestaat uit 8 collega's: 2 helpdeskmedewerkers en 4 applicatiebeheerders.

Je gaat werken vanuit het centraal kantoor op de Hafakker in Noordwijkerhout.

Vacaturenummer

# 23-80

Aantal uur

32 - 36

Sluitingsdatum

8 januari 2024

Wat ga je doen?

Als medewerker ICT servicedesk ben je vraagbaak en oplosser op het gebied van onze ICT-omgeving. Je begrijpt wat er voor nodig is om de collega's te ondersteunen. Daarvoor gebruik je je kennis van ICT en de binnen Raamwerk gebruikte hardware en software. Je neemt 1e en 2e-lijns helpdeskvragen op. Deze vragen analyseer je en je vindt de bijpassende oplossing.

Je geeft advies aan collega's en je helpt hen verder met beheren en optimaliseren van de werkomgeving. Je verhelpt kleine storingen aan hardware, zoals werkstations, laptops, smartphones en multifunctionals. Je voert daarnaast een aantal standaard inkooptaken uit met betrekking tot ICT-middelen. Organisatiebreed werken wij met Ultimo, waarin je activiteiten registreert en hardware vastlegt. Je monitort de bedrijfsomgeving en escaleert naar derden wanneer dat noodzakelijk is.

Wat breng je mee?

Je hebt passie voor het vak en je beschikt over de nodige communicatieve en didactische vaardigheden om ICT-gerelateerde zaken in begrijpelijke taal uit te leggen aan gebruikers. Je bent in staat om creatieve oplossingen te bedenken binnen het kader van de Raamwerk ICT-omgeving. Je neemt initiatief en kan samen met collega's werken aan een nieuwe manier van denken en werken. Daarnaast ben je analytisch, gestructureerd en kun je nauwkeurig werken. Je hebt een goed ontwikkeld gevoel voor digitale veiligheid.

Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

  • Minimaal mbo/hbo werk- en denkniveau;
  • Kennis van (Microsoft)applicaties en apps;
  • Kennis van hardware- en communicatietechnologie;
  • Werkervaring of stage-ervaring in eerstelijns ICT.

Wat bieden wij?

  • Inschaling volgens cao gehandicaptenzorg FWG 45 €2.766,= - €3.861,= bruto per maand op basis van 36 uur;
  • Extra's zoals een eindejaarsuitkering (8,33%) en fietsplan;
  • Een breed scala aan (interne) opleidingsmogelijkheden;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

Nieuwsgierig geworden naar deze vacature? Bel voor informatie naar () via .

Solliciteer voor Medewerker ICT servicedesk

Centraal Bureau

Postbus 244
2210 AE NoordwijkerhoutFunctie:servicedesk medewerker ict
Startdatum:20-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3861 – 3861
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Het Raamwerk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Medewerker ICT Servicedesk Het Raamwerk 20-12-2023

Bekijk ook andere vacatures