Vacature Monteur

Monteur in Noordwijk Zh

  • Redactie Noordwijk
  • 07-12-2023

Monteur in Katwijk Zh

Als monteur ben jij fulltime alleen of samen met een collega op pad om service- en onderhoudswerkzaamheden aan liften uit te voeren. Dat kan gaan om verschillende werkzaamheden, denk daarbij aan: het onderhouden, het keuren of het oplossen van storingen van en aan liften. Soms voer je een kleine reparatie uit om alles weer werkend te krijgen, door het vervangen van een klein onderdeel. Daarnaast kan het ook een grote reparatie zijn zoals de totale renovatie en modernisering van een bestaande lift. De werkzaamheden voer je uit tussen 07.00 uur en 16.00 uur.


Functie: Monteur, Servicemonteur automaten Startdatum: 06-12-2023 Ervaring: Starter Educatielevel: MBO Contracttype: Tijdelijk Salaris: 3750 - 3750 Uren per week: 40 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via of . Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.Functie:monteur
Startdatum:05-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia Uitzendbureau via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Monteur Olympia Uitzendbureau 05-12-2023

Bekijk ook andere vacatures