Vacature Nieuwbouwtimmerman Bouw Bouw

Nieuwbouwtimmerman Bouw Bouw in Noordwijk Zh

  • Redactie Noordwijk
  • 13-01-2024

Nieuwbouwtimmerman Bouw in Noordwijk Zh

  • Redactie Katwijk
  • 23-12-2023

Nieuwbouwtimmerman in Noordwijk Zh

Werk mee aan prachtproject De Meelfabriek in Leiden. Bouw-Klik zoekt timmerlieden die allround inzetbaar zijn in de regio.

Als allround timmerman kun je via ons aan de slag bij verschillende werkgevers. Onze opdrachtgevers zijn veelal actief in het mooie renovatietimmerwerk, maar ook als nieuwbouwtimmerman kun je bij onze opdrachtgevers aan de slag met bijvoorbeeld de bouw van luxe villa's.

Samen met jou maken we duidelijke afspraken over je salaris. Je ontvangt wekelijks je geld en wellicht is er een mogelijkheid om door te groeien naar een volgende functie in de bouw. Je krijgt de ruimte om bij meerdere opdrachtgevers te kijken naar werk wat het best bij jou past. Wil jij je ontwikkelen? Dan helpt Bouw-Klik je graag verder! Daarnaast proberen we altijd werk in jouw regio te bieden: de regionale Bouw-Klik!

We verwachten van je dat je zin hebt om aan het werk te gaan en dat je werkzaamheden graag oppakt. Zelfstandig kunnen werken is een pre, maar er is tevens voldoende ruimte om je te ontwikkelen in samenwerking met collega's op de bouw.

Interesse

Is je interesse gewekt en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!


Bouw-Klik
De Hooge Krocht 2A
2201 TX Noordwijk


Functie: nieuwbouwtimmerman Startdatum: 03-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: VMBO/MAVO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40 Neem dan contact op met Bouw-Klik via onbekend of onbekend.
Functie: nieuwbouw timmerman Startdatum: 02-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: VMBO/MAVO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40 Neem dan contact op met Bouw-Klik via onbekend of onbekend.

Functie:nieuwbouw timmerman
Startdatum:02-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bootcamp Katwijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Nieuwbouwtimmerman Bouw Bouw Bootcamp Katwijk 02-12-2023

Bekijk ook andere vacatures