Nieuwe voorstelling: Bagage Magic Circus in Noordwijkerhout

Nieuwe voorstelling: Bagage Magic Circus in Noordwijkerhout

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Noordwijkerhout en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

Magic Circus heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-03-06:  Pak de koffers! Nee... pak de familie bij elkaar! Magic Circus is in aantocht met de nieuwe voorstelling BAGAGE. Ga lekker weg zonder bagage, maar samen. Magic Circus laat je voelen wat bagage nou eigenlijk is. Koffers vol kunsten torsen de Magic artiesten met zich mee. Vrachtwagens vol verrassingen en een circustent vol nieuwe belevenissen om het publiek mee in te pakken. Van vrijdag 22 maart t/m woensdag 27 maart is het circus te bewonderen op de Brink in Noordwijkerhout.

Magic-Circus1

Circusartiesten zijn echte reizigers en voelen zich overal thuis. Dit jaar zijn er artiesten uit Finland, Kenia, Polen en Nederland naar het Magic Circus gereisd. Met of zonder bagage vliegen ze door de lucht aan een drievoudige trapeze zonder vangnet, jongleren met grote ringen, begeven zich in gevaar in dolgedraaide hoepels, fietsen op halve fietsen en lachen samen met het publiek om Nederlands beste circuskomiek. En dat alles in een magische mengeling vol illusies.

Magic-Circus2

Bagage, je kunt als mens niet zonder. Letterlijk en figuurlijk. Iedereen heeft een rugzakje met emotionele bagage die maakt wie we zijn. We dragen die bagage, onze identiteit mee op onze levensreis. Maar je hoeft niet alles zelf te dragen. In het Magic Circus zie je dat je niet alleen bent. Dat je best elkaars lasten kunt dragen. Want leven doe je samen.

Met "Bagage" bewijst het Nederlands Stadscircus alweer dat het mogelijk is om modern circus gezellig te maken voor de hele familie. Pak ze bij elkaar en reis af naar het Magic Circus, het oudste én modernste tentcircus van Nederland. Kaarten zijn verkrijgbaar via de circuswebsite www.magic-circus.nl. Kortingsbonnen zijn te vinden in winkels met een circusposter..

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van Magic Circus.

Deel dit bericht:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Welkom op de externe berichten pagina van Noordwijkerhoutkrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Nieuwe voorstelling: Bagage Magic Circus in Noordwijkerhout

Nog meer externe nieuwsberichten