Vacature Onbekend - Onbekend

Onbekend - Onbekend in Noordwijkerhout

  • Redactie Katwijk
  • 23-12-2023

Medewerker in Noordwijk Zh

Noordwijk biedt een unieke combinatie: de prachtige historie in Noordwijk Binnen, het gezellige Noordwijkerhout en de Zilk en de levendige badplaats Noordwijk aan Zee met haar 13 km lange kust en achterliggend duinlandschap. In de plaats is sprake van een sterke ondernemersgeest. Noordwijk Marketing richt zich, samen met de lokale ondernemers en de gemeente, op het vermarkten van Noordwijk. Focus ligt op zakelijke markt (meetings, incentives, congressen & events) en de recreatieve- en toeristische markt, al dan niet in combinatie met retailbedrijven.

Wie zijn wij?
Noordwijk Marketing is verantwoordelijk voor de destinatiemarketing van de gemeente Noordwijk. Hieronder vallen Noordwijk Binnen, Noordwijk aan Zee, Noordwijkerhout en De Zilk. Wij stimuleren en inspireren zowel toeristische als zakelijke bezoekers om Noordwijk te bezoeken en informeren bewoners en bezoekers om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Dit doen we via websites, social media, VVV's, magazines en vele andere middelen. Een team van enthousiaste medewerkers bedenkt succesvolle campagnes en promoot op (inter-)nationale beurzen en congressen de regio en haar unieke locaties.


Wij zijn op zoek naar:

Medewerker VVV (32 uur)

Wij zijn op zoek naar jou!

Als medewerker VVV ben je aanspreekpunt binnen de VVV in Noordwijkerhout en Noordwijk voor inwoners, bezoekers en partners. Je ondersteunt het team van vrijwilligers bij het verwelkomen, informeren en inspireren van bezoekers in de VVV's. Je bent goed op de hoogte van de mogelijkheden in de gemeente Noordwijk en de omgeving op het gebied van cultuur, evenementen, musea en shopping. Daarnaast houd je je bezig met de verkoop van diverse winkelartikelen en de balans tussen de juiste hoeveelheid voorraad en een optimale kostenbeheersing. Tevens houd je toezicht op de kas en de administratie en denk je mee over het ontwikkelen van diverse processen en producten. Je werkt deels in de VVV Noordwijk aan Zee en deels in de VVV Noordwijkerhout. Al met al een zeer afwisselende functie in een sociale omgeving. Je werkt nauw samen met onze vrijwilligers en de coordinator van onze VVV's.

Doe je mee met onze VVV? VVV zoekt enthousiaste locals!

En nodigt jou daarom uit voor een kopje Noordwijk thee in onze VVV!

De VVV Noordwijk zoekt vrijwilligers die het huidige team van vrijwilligers zouden willen versterken. Jij woont in Noordwijk of je hebt hier je favoriete adresjes voor een gezellig restaurant, winkel en cafés. Het geeft je voldoening om al dit moois ook met anderen te kunnen delen. In de VVV ontvangen onze gastvrije vrijwilligers bezoekers en zorgen zij ervoor dat iedereen blij naar buiten gaat. Je ontvangt gasten uit binnen- en buitenland die op zoek zijn naar info & tips tijdens hun verblijf. Inwoners die op zoek zijn naar een leuk cadeau of een praatje met je willen maken, verwelkom je met een glimlach. Word jij hier blij van, dan verwelkomen we je graag in ons team. Kom snel eens kijken in onze VVV.


Functie: medewerker Startdatum: 03-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vrijwilliger Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 32 - 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Noordwijk Marketing (SNM) via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:unknown
Startdatum:02-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VVV Noordwijkerhout via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Onbekend – Onbekend VVV Noordwijkerhout 02-12-2023

Bekijk ook andere vacatures