Vacature Persoonlijk Begeleider

Persoonlijk Begeleider in Noordwijkerhout

Persoonlijk Begeleider Logeerhuis

Heb jij ervaring in de gehandicaptenzorg, bij voorkeur met kinderen en wil jij jouw kennis graag inzetten om kinderen een fijne, ontspannen tijd te geven wanneer ze komen logeren? Wij bieden een functie als persoonlijk begeleider voor Logeerhuis de Tuimelaar. Dit jaar staat een verhuizing op de planning, waar je een actieve rol in hebt in het meedenken over de inrichting van de nieuwe locatie. Lijkt dit je leuk en ben jij 2 weekenden per maand beschikbaar? Solliciteer dan snel!

Waar ga je werken?

Je gaat werken in het Logeerhuis de Tuimelaar, dit is gelegen in de Hafakkerwijk in Noordwijkerhout. Dit jaar gaat het Logeerhuis verhuizen naar een andere locatie binnen de Hafakker. Over de inrichting van de nieuwe locatie mag je actief meedenken zodat deze locatie ook een fijne plek wordt voor de kinderen. In het Logeerhuis kunnen in weekenden, midweken en vakanties kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking komen logeren of voor dagopvang komen. Ook wordt naschoolse opvang (NSO) geboden. Ongeveer 30 kinderen maken gebruik van deze diensten, in de leeftijd van 4 tot 21 jaar. Per dag begeleid je maximaal acht kinderen. Je komt te werken in een team van negen collega's. Het is een hardwerkend, betrokken team waar collega's altijd klaarstaan voor de groep en voor elkaar. Er worden geregeld uitjes georganiseerd samen met collega's van het KDC.

Specificaties

^

Vacaturenummer

# 24-05

Plaats

Noordwijkerhout

Locatie

Logeerhuis de Tuimelaar

Aantal uur

24

Sluitingsdatum

30 januari 2024

Wat ga je doen?

Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor een aantal kinderen waar je passende leerdoelen voor opstelt. Deze doelen neem je op in ondersteuningsplannen die je geregeld evalueert en bijstelt. Je hebt een belangrijke rol in het multidisciplinair werken en in het onderhouden van contact met de ouders. Je zorgt samen met collega's voor dat kinderen zich veilig voelen en je weet een leuke, ontspannen en veilige omgeving te creëren. Er worden geregeld wisselende activiteiten ondernomen met de kinderen, passend bij wat aansluit bij de kinderen. Omdat de samenstelling van de groep dagelijks wisselt, is er veel dynamiek tussen de kinderen en is de complexiteit van zorgvraag en gedrag iedere dag anders. Je schakelt continue in begeleidingsstijl en je speelt goed in op de verschillen tussen de kinderen. Je werkt onregelmatige diensten, ook slaapdiensten, en om het weekend.

Wat breng je mee?

Je toont initiatief, bent besluitvaardig, flexibel, creatief en hebt incasseringsvermogen. Jij ziet de vraag achter dat gedrag en biedt een veilige en voorspelbare omgeving waarin een kind veiligheid en tegelijkertijd kaders ervaart. Je staat stevig in je schoenen en kunt relativeren. Je vangt gemakkelijk kleine signalen van kinderen op en kunt deze vertalen naar begeleidings- en ondersteuningsvragen. Je hebt ervaring in het maken van een ondersteuningsplan.Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je hebt een diploma mbo 4 of hoger in de richting Zorg & Welzijn;
  • Je bent SKJ-geregistreerd, of je bent bereid het EVC-traject te volgen om SKJ-geregistreerd te kunnen worden;
  • Bij voorkeur heb je ervaring in het begeleiden van kinderen met een verstandelijke of meervoudige beperking.

Wat bieden wij?

  • Salaris tussen €2.766,- - €3.861,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 45, cao gehandicaptenzorg);
  • Extra's zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), onregelmatigheidstoeslag en fietsplan;
  • Een breed scala aan (interne) opleidingsmogelijkheden;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

Nieuwsgierig geworden naar deze vacature? Bel voor informatie naar (Hoofd Cluster Jeugd & Gezin) via of Corinne de Monyé via .

Solliciteer voor Persoonlijk Begeleider Logeerhuis

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.

Centraal Bureau

Postbus 244
2210 AE NoordwijkerhoutFunctie:persoonlijk begeleider
Startdatum:05-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2766 – 3861
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Het Raamwerk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Persoonlijk Begeleider Het Raamwerk 05-01-2024

Bekijk ook andere vacatures