Vacature Project Manager / Programma Manager (Randstad regio)

Project Manager / Programma Manager (Randstad regio) in Noordwijk Zh

Ben jij een allround Project of Programma Manager ment Officer die op zoek is naar afwisseling en uitdaging? Dan is deze consultancy functie bij Yacht de perfecte baan voor jou!

Als Projectmanager / programma manager speel je een cruciale rol bij het plannen, coördineren en succesvol opleveren van diverse projecten bij onze klanten. Je zult betrokken zijn bij uitdagende initiatieven die een positieve impact hebben op hun groei en succes, en je krijgt de kans om je leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen in een dynamische en stimulerende werkomgevingen.

Je kan als consultant worden ingezet bij top bedrijven zoals: Heineken, Bol.com, Booking.com, KLM, Philips, KPN, ABN AMRO, Rabobank, ING, PWC, VodafoneZiggo, Ahold, ASML, Gemeenten, (Rijks)-overheid, Belastingdienst, Het UWV en nog vele andere organsiatiesdie wij rekenen tot onze klanten. De inzet op een opdracht gebeurd in volle transparantie in overleg met jou. Je staat er in ieder geval voor open om ingezet te worden binnen de gehele Randstad regio. Je hebt daarbij ook de keuze om een detacheringsopdracht te doen bij onze andere klanten in een andere regio zoals: ASML, Philips DUO etc.

Ondanks dat de project opdrachten bij de diverse opdrachtgevers kunnen verschillen ben je als Projectmanager wel verantwoordelijk voor het beheer van meerdere projecten van begin tot eind. Je werkt nauw samen met cross-functionele teams en belanghebbenden om ervoor te zorgen dat de projectdoelstellingen tijdig worden behaald en binnen het gestelde budget blijven. Je bent in staat om uitdagingen proactief aan te pakken en efficiënte oplossingen te vinden om obstakels te overwinnen. Je rapporteert rechtstreeks aan het management en zorgt voor duidelijke communicatie gedurende het hele projectproces.

Je werkzaamheden kunnen bestaan uit een combinatie van onderstaande taken:

Het opstellen van projectplannen, inclusief doelstellingen, scope, deliverables en tijdslijnen.
Het toewijzen van taken aan teamleden en ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is van hun verantwoordelijkheden.
Het bewaken van de voortgang van het project en het identificeren van mogelijke risico's en knelpunten.
Het aansturen en motiveren van het projectteam om optimale prestaties te leveren.
Het faciliteren van samenwerking en communicatie tussen verschillende afdelingen en belanghebbenden.
Het monitoren van het projectbudget en ervoor zorgen dat de kosten binnen het vastgestelde kader blijven.
Het rapporteren van de projectstatus en voortgang aan het management en belanghebbenden.

Functie:Project Manager / Programma Manager (Randstad regio), Projectmanager
Startdatum:14-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5800 – 5800
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yacht via oktay.cankilic@yacht.nl of (020) 519 7777. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Project Manager / Programma Manager (Randstad regio) Yacht 14-12-2023

Bekijk ook andere vacatures