Vacature Schoonmaak Medewerker

Schoonmaak Medewerker in Noordwijk Zh

Schoonmaak medewerker

Zorg jij dat mijn huis schoon en hygiënisch is zodat ik fijn kan thuiskomen? Draag jij bij aan een gezellige en warme sfeer? Dan hebben wij een prachtige parttimebaan voor jou.

Je kunt reageren t/m 31-01-2024

Contact opnemen

Waar ga je werken?

Je komt te werken op diverse woonlocaties binnen 's Heeren Loo in de regio Noordwijk en Zuid - Holland. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking en ook cliënten die begeleidt worden in het zelfstandig wonen. Samen met een team van 130 collega's zorg jij voor een schone leefomgeving Zo draag jij jouw steentje bij aan een fijn thuis voor onze cliënten.

Het aantal uren dat je wilt werken, stemmen we met jou af!

Wij zijn ook op zoek naar inval krachten. Wil je bijvoorbeeld naast je studie werken? Dan is deze functie goed te combineren!

Jouw manier

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en leuke vrije tijd.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Ook hier draagt 's Heeren Loo graag aan bij.

Wat ga je doen?

Onze cliënten en begeleiders zijn blij met jou, omdat jij zorgt voor een schone werk- en leefomgeving. Aan de hand van een opgesteld werkprogramma en met behulp van duurzame schoonmaakmiddelen en materialen, begin jij met plezier aan alle schoonmaakwerkzaamheden. Dit doe je zowel zelfstandig of samen met één van je collega's. Je bent overdag aan het werk wanneer de cliënten en begeleiders ook aanwezig zijn. Dit vraagt van jou een klantgerichte, vriendelijke en open houding. Tot slot is het belangrijk dat je rekening houdt met de privacy van onze cliënten.

Dit bieden wij

 • Een baan bij één van de grootste, landelijke zorginstellingen in Nederland.
 • Een contract voor 3 tot 9 uur per week voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Wil je meer uren werken? We gaan hierover graag met je in gesprek!
 • Werkdagen zijn in overleg van maandag tot en met zaterdag.
 • Coaching on the job voor het eigen maken van de schoonmaakmethoden.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 1961,- en maximaal € 2617,- (FWG 15) bij een fulltime dienstverband (36 uur), gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Gegarandeerd een eindejaarsuitkering van 8.33% en vakantiegeld van 8%
 • 57 uur balansuren per jaar op basis van 36 uur per week. Deze kun je bijvoorbeeld inzetten als extra vakantie-uren
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Petra Remmelzwaal (Teamleider Diensten Facilitair), via telefoonnummer .

Heb je algemene vragen over werken bij 's Heeren Loo? Iedere maandag van 12:00 tot 12:30 uur helpen onze recruiters je verder door alle vragen te beantwoorden in de livechat op Facebook .

Solliciteren

Leuk dat je belangstelling hebt in een baan bij 's Heeren Loo. Solliciteer snel en eenvoudig op deze vacature.

Ina Noort -

 • Noordwijk
 • 24 tot 32 uur
 • 1961 euro tot 2617 euro


Functie:medewerker schoonmaak
Startdatum:17-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:1961 – 2617
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met s Heeren Loo Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijkerhout
 2. Schoonmaak Medewerker ’s Heeren Loo Zorggroep 17-01-2024

Bekijk ook andere vacatures