Vacature Sporthalbeheerder

Sporthalbeheerder in Noordwijk Zh

Vacature:Sporthalbeheerder (36 uur)
Hou je van werken in een sportieve omgeving? Vind je het leuk om met mensen te werken? Heb je geen moeite met onregelmatige werktijden? Dan zijn we op zoek naar jou!

De gemeente Noordwijk heeft het beheer en exploitatie van de binnensportaccommodaties georganiseerd bij Sportbedrijf Noordwijk. Binnen het team beheer sportaccommodatie ontstaat per 1 maart 2024 een vacature.
Wat ga je doen?
In deze functie draag je zorg voor de logistieke organisatie, onderhoud je het dagelijkse toezicht en beheer je de accommodaties. Dit betekent dat je dagelijks op de verschillende locaties te vinden bent. Als Sporthalbeheerder zorg je dat de accommodaties netjes en schoon zijn. Je staat onderhoudsbedrijven te woord en stuurt hen aan bij storingen en klachten. Wekelijks zorg je dat de natuurgrasvelden van de buitensportverenigingen belijnd worden. Daarnaast vervul je de rol van gastheer/-vrouw en ben je aanspreekpunt voor de bezoekers van de accommodaties. Je bent de schakel tussen de verschillende verenigingen en kan deze (ver)binden. Kortom, als Sporthalbeheerder ben je het aanspreekpunt en het visitekaartje van de verschillende sportaccommodaties.
Wie zoeken wij?
Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, maar het liefst wel in een dynamische omgeving. Je houdt van reuring en onregelmatige werktijden bevallen jou goed. Je bent toegankelijk en spreekt bezoekers makkelijk op een nette manier aan. Pas jij in onderstaand profiel?

 • Je hebt een afgeronde (VMBO of MBO) opleiding;
 • Je hebt ruime aanvullende kennis en/of relevante werkervaring op het betreffende vakgebied;
 • Je hebt vaktechnische kennis en ervaring op de betreffende vakgebieden en kennis van relevante wet- en regelgeving;
 • Integriteit staat bij jou hoog in het vaandel;
 • Je bent proactief en ondernemend en als vanzelfsprekend klantgericht en flexibel;
 • Je bent inzetbaar volgens een vastgesteld rooster en zowel in avonden als weekenden beschikbaar;
 • Je bezit over goede communicatieve uitdrukkingsvaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Een diploma BHV, EHBO en reanimatie is vereist. Wij faciliteren de opleiding indien nodig;
 • Bij voorkeur kom je uit de gemeente Noordwijk en/of directe omgeving.
Wat bieden wij jou?
Met 15 medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor een vitaal, sportief en cultureel Noordwijk. Samen inspireren en motiveren wij elkaar. De lijnen binnen Sportbedrijf Noordwijk zijn kort, waardoor je snel kunt schakelen. Ons doel is het stimuleren van een gezonde leefstijl door cultuur, sport en bewegen op de kaart te zetten in de gemeente Noordwijk. Spreekt dit je aan? Reageer dan op deze vacature. Jouw salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring conform CAO Vermo. Je krijgt een aanstelling voor de duur van één jaar met uitzicht op verlenging van de arbeidsovereenkomst.
Verloop van procedure
Graag ontvangen wij jouw sollicitatie voor maandag 29 januari 2024. Mail je sollicitatiebrief en cv naar ter attentie van en wie weet begroeten wij jou binnenkort als nieuwe collega binnen ons team. De beoogde datum start dienstverband is vrijdag 1 maart 2024.


Functie:sporthalbeheerder
Startdatum:15-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Sportbedrijf Noordwijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijkerhout
 2. Sporthalbeheerder Stichting Sportbedrijf Noordwijk 15-01-2024

Bekijk ook andere vacatures