Vacature Stafmedewerker

Stafmedewerker in Voorhout

  • Redactie Katwijk
  • 17-01-2024

Stafmedewerker in Voorhout

Wil jij van betekenis zijn voor leerlingen in het so/vso?

Wij zijn er voor kinderen en jongeren van vier tot 27 jaar die onze expertise in (speciaal) onderwijs en ondersteuning nodig hebben om zich goed te kunnen ontwikkelen. Op 46 locaties in Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Limburg en Gelderland bieden wij met circa 1150 experts speciaal basisonderwijs, speciaal onderwijs, voortgezet speciaal onderwijs en ondersteuning aan ruim 4300 leerlingen. Wij werken vanuit onze kernwaarden Kracht, Onvoorwaardelijkheid en Passie en een positieve (onderwijs)visie.
Ons doel: leerlingen perspectief bieden op een betekenisvolle toekomst.

Onze scholen worden geholpen en geadviseerd door onze ondersteunende diensten: Financiën en Bedrijfsvoering, HRM, Onderwijskwaliteit en Communicatie. Zo kunnen de scholen zich richten op goed en betekenisvol onderwijs. De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de Stichting, een landelijk opererende stichting met sbo-, so- en vso-scholen. De stichting is onderverdeeld in 4 regio's. De medewerkers handelen vanuit de kernwaarden "kracht", "onvoorwaardelijkheid" en "passie".

Wat doe je?
Je hebt kennis en ervaring met betrekking tot "ambitiegericht werken". Je coacht en begeleidt collega's en scholen in de regio's Noord en West. Indien noodzakelijk spring je in de andere regio's bij. Daarnaast verdiep je je in de onderdelen van "ambitiegericht werken" en bent in staat om studiedagen of professionaliseringsbijeenkomsten te organiseren voor de scholen. Je maakt deel uit van het team Onderwijskwaliteit. Twee keer per jaar schrijf je voor het uitvoerend bestuur een bestuursrapportage betreffende "ambitiegericht werken".

Wat breng je mee?
Je adviseert, werkt voorstellen uit, analyseert, beoordeelt en maakt plannen van aanpak voor beleid en projecten. Je bewaakt een goede uitvoering van projecten en denkt vanuit jouw vakgebied mee over vernieuwing van ons beleid. Daarbij denk je vanuit ons onderwijs: wat brengt onze leerlingen, ouders, medewerkers en netwerkpartners een stap verder?


Waar kun je op rekenen?
- De aanstelling is voor 0,4 fte;
- werkdagen in overleg;
- een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
- inschaling in schaal 610 conform cao po.
- wil graag een inspirerend en goed werkgever zijn. Daar horen ook goede arbeidsvoorwaarden bij (klik) .

Sluitingsdatum 26-01-2024

Contactpersonen Jac Verstegen
mobiel:


Functie: stafmedewerker Startdatum: 16-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:stafmedewerker
Startdatum:21-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aloysius Stichting via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Stafmedewerker Aloysius Stichting 21-01-2024

Bekijk ook andere vacatures