Vacature Teamleider

Teamleider in Lisse

  • Redactie Kaag
  • 08-12-2023

Teamleider Binnenleven in Lisse

Teamleider binnenleven

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kartrekker met oog voor het team, commercie en natuurlijk de klant. Heb jij affiniteit met groen en trends en wil je iedere dag omgeven worden door planten én collega's met een groen hart. Heb jij de skills om een team aan te sturen? Dan zijn wij opzoek naar jou! Intratuin Lisse heeft per direct een teamleider voor de afdeling binnenleven nodig.

Wat ga je doen?
Als teamleider voor de afdeling binnenleven ben je werkzaam op onze gecombineerde afdeling kamerplanten en sfeer/interieur. Samen met jouw team ga je voor het hoogst haalbare resultaat. Je coacht jouw medewerkers naar de beste prestaties en bent verantwoordelijk voor de inkoop en verkoop van de afdeling. Verder maak je de leukste en meest creatieve sfeer combinaties en ben je op de hoogte van de laatste trends en vertaal je dit door naar de afdeling. Daarnaast staat onze klant centraal en geef je onze klanten eerlijk en passend advies over de producten. Je denkt mee over mogelijke verbeteringen van jouw afdeling. Om dit alles te kunnen doen komt het van pas als je:

  • Over goede communicatieve vaardigheden beschikt;
  • Leidinggevende skills bezit;
  • 38 uur beschikbaar bent (je werktijden variëren binnen de openingstijden van de winkel inclusief wisselend weekenddag, aantal feestdagen en eventuele koopavonden) .

ü Als werknemer krijg je een fijne personeelskorting van tussen de 20 en 30% (kan je mooi je kerstboom aanvullen!)));

ü Je geniet met 20% korting van de lekkernijen uit ons restaurant;

ü Waar hard gewerkt wordt, moet ook gefeest kunnen worden! En laten we daar bij Intratuin Lisse nou net héél goed in zijn . Verspreid over het jaar organiseert onze feestcommissie de leukste activiteiten voor ons team;

ü Wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Wij denken graag met je mee over een cursus of opleiding.

Leuk om te weten
Wist je dat Intratuin Lisse een gloednieuwe vestiging is? In het voorjaar van 2022 werd onze prachtige winkel geopend. Ons team is collegiaal, hecht en vooral heel enthousiast. Samen zetten we elke dag ons beste beentje voor om ervoor te zorgen dat alle klanten met een grote glimlach (en een volle kofferbak ;)) de winkel verlaten.


Functie: teamleider Startdatum: 07-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 38 - 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Intratuin via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:teamleider
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Intratuin via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Teamleider Intratuin 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures