Vacature Technical Account Lead

Technical Account Lead in Noordwijk Zh

  • Redactie Noordwijk
  • 04-12-2023

Technical Account Lead in Sassenheim

Over de functie

is een toonaangevende digital agency dat zich richt op het leveren van hoogwaardige digitale oplossingen voor prominente namen in retail, maar ook in B2B. Met een passie voor innovatie streef jij ernaar om je klanten te helpen bij het transformeren en optimaliseren van hun e-commerce landschap.

Je doel is om klanten te helpen excelleren in de snel evoluerende wereld van e-commerce door middel van het gezamenlijk uitdenken en toepassen van geavanceerde technologische oplossingen voor hun altijd dynamische e-commerce platform. Je comfort zone bevindt zich op het snijvlak van e-commerce consultancy en technische vertaling en uitwerking van deze ideeën en implementaties.

Wat ga je concreet doen?

Als Technical Account Lead speel je een cruciale rol in het voorbereiden van de technische aspecten van development sprints voor e-commerce klanten in je eigen vaste portfolio. Jouw taak is om te leiden bij refinement meetings voor de klant, te consulteren bij technische sessies met derde partijen en complexe tickets in de sprint voor te bereiden voor je development team. Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

- Het doorlopend adviseren van de e-commerce manager en product owner bij (technische) beslissingen en verbeteringen aan hun e-commerce platform.
- Aansturen en leiden van refinement meetings om klantwensen te vertalen naar technische doelstellingen.
- Het voorbereiden van complexe(re) tickets en het technisch uitwerken van uitdagende aspecten in samenwerking met ons development team.
- Fungeren als technische aanspreekpunt voor de product owner bij de klant, om de vertaling van klantdoelstellingen naar technische specificaties te vergemakkelijken
- Bijwonen van technische meetings met derde partijen om integraties en optimalisaties te coördineren.
- Fungeren als technisch aanspreekpunt en verantwoordelijk zijn voor de technische stabiliteit van de digitale oplossingen.

Gedegen kennis van e-commerce principes, integraties en technologische ontwikkelingen in de retail- en/of e-commerce industrie

Uitstekende communicatieve vaardigheden om technische concepten duidelijk over te brengen naar verschillende belanghebbenden

Proactieve houding en vermogen om complexe technische vraagstukken op te lossen, samen met specialisten in je scrumteam

Ervaring met het werken in multidisciplinaire teams en het faciliteren van technische voorbereiding binnen development sprints

Proactief, oplossingsgericht en in staat om zelfstandig te werken en beslissingen te nemen.

Kennis en ervaring met headless architectuur en diverse e-commerceplatformen zoals Adobe Commerce (Cloud) - Magento, SAP Commerce Cloud, Shopware etc is en pré.

Nu wil jij natuurlijk weten wat je van ons kan verwachten, toch?

Bij ons krijg je een warm welkom van de leukste collega's en kom je terecht in een innovatieve werkomgeving.

Een uitdagende positie in een innovatieve werkomgeving met vooraanstaande klanten in de retail.

Volop ruimte voor eigen ideeën en ondernemerschap binnen een informele organisatie.

Een goed salaris, 25 vakantiedagen en een reiskostenvergoeding of OV-vergoeding.

Op je eerste werkdag voorzien wij je van een Macbook, telefoon, muis, beeldscherm voor thuis en overige benodigdheden. Wij werken Hybride, daarom vinden wij het belangrijk dat je ook thuis een goede werkplek hebt.

Toolbox waar wij mee werken: Slack, Google Workspace, Keephub, Figma en Jira.

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt naast de onbeperkte toegang tot een online trainingsplatform, een jaarlijks budget voor trainingen en persoonlijke ontwikkeling.

Elke dag een heerlijk verzorgde lunch en we hebben een actieve personeelsvereniging, waardoor je het gehele jaar verrast wordt met attenties en evenementen.

Klaar voor deze uitdaging?

Solliciteer via onderstaande gegevens!

Stuur ons een berichtje en we beantwoorden deze graag.


Vanuit onze Unified Commerce visie ontwikkelen wij apps en composable commerce platformen die onze opdrachtgevers extra omzet opleveren.


Besparen met slimme, digitale oplossingen. Wij helpen opdrachtgevers bij het kiezen of ontwikkelen van de juiste tools en functionaliteiten voor hun organisatie .


Functie: technical account lead Startdatum: 03-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40 Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met of onbekend.

Functie:technical account lead
Startdatum:02-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kega via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Technical Account Lead Kega 02-12-2023

Bekijk ook andere vacatures