Vacature Verkoper

Verkoper in Lisse

  • Redactie Kaag
  • 27-11-2023

Kerstbomen Verkoper in Lisse

Kerstbomen verkoper

Wil jij een leuke (tijdelijke) bijbaan? Wij zoeken voor onze winkel in Lisse sterke, stoere en flexibele verkopers!

In december hebben wij de drukste periode van het jaar, we starten met de drukte rond de bomenverkoop en daarna gaan we door in de allerleukste afsluiting van het jaar, de vuurwerkverkoop. Het is jouw taak om de kerstbomen op de juiste manier te presenteren en de klant te helpen met het uitzoeken van de mooiste boom. Daarnaast hebben we 4 vuurwerkwinkels voor de verkoop van vuurwerk (Leiden Stevenshof, Leiden Centrum, Leiderdorp & Lisse) met verschillende functies per vestiging. De periode dat beschikbaarheid een vereiste is is de periode van 1 november t/m 10 januari. Alleen in de kerstvakantie werken is helaas niet mogelijk.

Het salaris is volgens het cao retail nonfood module tuincentra, verder krijg je uiteraard korting op een kerstboom en op vuurwerk én kom je te werken in de leukste winkel van Nederland!

Ben je geinteresseerd?


Functie: kerstbomen verkoper Startdatum: 31-10-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 6 - 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Intratuin via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:verkoper
Startdatum:26-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:6 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Intratuin via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Verkoper Intratuin 26-11-2023

Bekijk ook andere vacatures