Vacature Verkopers Kamerplanten & Sfeerafdeling

Verkopers Kamerplanten & Sfeerafdeling in Lisse

Verkopers kamerplanten & sfeerafdeling (fulltime & parttime)

Voor onze nieuwe winkel in Lisse zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega's die ernaar streven een perfecte verkoopafdeling neer te zetten met een optimale dienstverlening en een hoog verkooprendement.

De functie:

In deze functie ben je een aanspreekpunt voor klanten bij verkoop, advies en hulp maar heb je ook een actieve houding en je helpt mee met de afdelingen op orde houden, waarbij je taken o.a. omvatten inruimen van de leveringen, verzorgen van de planten, het op orde houden van de binnenpotterie en arrangementen maken.


Je hebt een commerciële, flexibele en klantvriendelijke instelling en je streeft er naar een perfecte afdeling neer te zetten. Klantgerichtheid, resultaatgericht en flexibiliteit zijn belangrijke steekwoorden die bij het uitvoeren van deze functie niet mogen ontbreken. Je wisselt, samen met je collega's, het assortiment door in te spelen op seizoenen, trends en acties en je hebt daar een actieve houding in.

Wij zoeken:

 • Je hebt minimaal MBO niveau 4 op het gebied van detailhandel
 • Je beschikt bij voorkeur over ruime assortimentskennis van de productgroep
 • Je hebt een commerciële instelling en verkopen en adviseren is je tweede natuur
 • Je bent gedreven om je doelen te bereiken.
 • Je bent in staat fysieke arbeid te verrichten
 • Je bent representatief en klantgericht
 • Je bent minimaal één weekenddag en de feestdagen beschikbaar

Wij bieden:

Een uitdagende, verantwoordelijke functie op een plezierige werkplek met een enthousiast team. Wij zijn een professionele, dynamische organisatie met een duidelijke ambitie; toonaangevend marktleider zijn en blijven. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao retail non-food.

 • Aantal uren: 32 - 38 uur
 • Locatie: Lisse


Functie:verkoper kamerplanten & sfeerafdeling
Startdatum:19-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Intratuin via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijkerhout
 2. Verkopers Kamerplanten & Sfeerafdeling Intratuin 19-01-2024

Bekijk ook andere vacatures