Vacature Vervangend Gezinshuisouder (Jzwd)

Vervangend Gezinshuisouder (Jzwd) in Noordwijkerhout

een vervangend gezinshuisouder (JZWD)

Locatie: Noordwijkerhout Aantal uur: 12-16 uur Solliciteer

een vervangend gezinshuisouder (JZWD)

Vervangend gezinshuisouder voor Cardea Community

12-16 uur

Ben je op zoek naar een baan die niet voelt als een baan? Waar je eventueel in overleg kind(eren) en/of huisdier mee naar toe kan nemen? Waar je werkt in een klein bevlogen team met jongeren (jeugdzorgplus) die huiselijkheid en gezelligheid nodig hebben? Lees dan vooral verder en/of kom een kop koffie/thee drinken.

Waar ga je werken?

Als vervangend gezinshuisouders kom je te werken in een relatief nieuw project van Cardea in Noordwijkerhout. Met een klein team willen wij de jongeren, die moeite hebben binnen een regulier (pleeg)gezin tot ontwikkeling te komen, een thuis geven. Door het thuis aan te passen aan de jongere in plaats van dat de jongere zich moet aanpassen, bieden wij een veilige plek voor hen om op te groeien. Je zal in het huis aanwezig zijn wanneer de gezinshuisouder een weekend vrij heeft of met vakantie is. Je zal dit samen volgens een rooster met een collega opvangen. Dit gaat in goed overleg.

Wie ben jij?


Er zijn voor jongeren in de leeftijd van 13 tot 23 jaar spreekt jou aan. Je ziet het als een uitdaging om een thuis "om de jongeren heen" te creëren. Je bloeit op in een klein team waarin je zelfstandig functioneert. Je beseft dat het netwerk van een jongere belangrijk is en probeert dit netwerk actief te betrekken bij de bezigheden van hun zoon/dochter.

Wat ga je doen ?

Samen met een collega vervang je de gezinshuisouder 1 x per maand een weekend. En ook in totaal 5 weken vakantie (2,5 week in deze functie). Tijdens de vervanging verblijf je in het huis. Hierbij is het mogelijk om in overleg kind(eren) en eventueel een huisdier mee te nemen. Tijdens je verblijf ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen. Je bent er wanneer een jongere je nodig heeft, je spreekt af hoe de dag/weekend eruit ziet. Je verzorgt het eten en zorgt dat de jongeren zich aan de afspraken houden. Voor meer informatie kijk op < link toevoegen web Cardea/cardea communtiy)>

Wat breng jij mee?

De 'drive' om kinderen, jongeren en hun gezin verder te helpen en vooral veel enthousiasme! Affiniteit met de leeftijdsgroep is een must. Verder ben je flexibel inzetbaar en ben je bereid om 1 x per maand een weekend (Vrijdag 17.00 tot zondag 17.00 uur). Het is een pre wanneer je een MBO of HBO opleiding hebt gedaan die te maken heeft met zorg en/of jeugd.

Wat bieden we jou

 • De ruimte om te doen wat écht werkt. Voor jezelf, maar vooral voor het kind en het gezin.
 • Een dynamische functie bij een warm bedrijf
 • Betrokken collega's en een hecht team
 • Inhoudelijke- en persoonlijke support
 • Stimulans om jezelf te blijven ontwikkelen
 • Salaris ingedeeld in salarisschaal 7 CAO Jeugdzorg (op basis van relevante ervaringsjaren,
 • max € 3555,32)
 • Een aanstelling voor de duur van een jaar met de intentie tot verlenging
 • Voor al onze overige arbeidsvoorwaarden kijk je bij 'werken en leren' op werkenbij.cardea.nl[link achter werkenbij.cardea.nl plaatsen: https://werkenbij.cardea.nl/solliciterenenwerken]

Doen?


Word jij blij als je deze vacature leest? Stuur dan je sollicitatie naar Elis(HR-advies), of solliciteer direct via de button 'solliciteer' op www.werkenbij.cardea.nl . Neem voor meer informatie over de functie contact op met Yvonne Beuzekamp, tel. .

Cardea, doen wat werkt!

Functie:vervangend gezinshuisouder
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:12 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cardea via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijkerhout
 2. Vervangend Gezinshuisouder (Jzwd) Cardea 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures