Vacature Volwaardig Teamlid

Volwaardig Teamlid in Noordwijkerhout

Werken bij Raamwerk

Werken en leren

Wil jij graag een opleiding in de zorg gaan volgen, waar je tegelijkertijd het geleerde in de praktijk kunt brengen? Dan is ons werken-leren traject iets voor jou!

Bij Raamwerk kun je werken en leren combineren

Je krijgt de kans om met diverse doelgroepen te werken en om op verschillende afdelingen te leren in de praktijk. Zo kom je erachter wat je leuk vindt en leer je meer over Raamwerk. Het werk is uitdagend en belonend en geeft jou de kans je te ontwikkelen. Ook belangrijk: je mag bij ons gewoon lekker jezelf zijn.

Leerlingplekken

Wij zijn op zoek naar leerlingen voor de opleidingen - Begeleider MZ (mbo-3) - VIG-MZ (mbo-3) - PBMZ (mbo-4).

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan nu via de vacature op de vacaturepagina.

De functie

Als leerling medewerker verricht je alle dagelijks voorkomende werkzaamheden en begeleid je cliënten. Je werkt op onregelmatige werktijden. Dit varieert van dag-, avond-, weekenddienst. Afhankelijk van de locatie waar je komt te werken, is het ook mogelijk dat je slaapdiensten werkt.

Als leerling-medewerker ga je één dag in de week naar school en werk je op een van onze woonlocaties of dagcentra. Ieder schooljaar heb je een andere werkplek en maak je kennis met de verschillende doelgroepen en onderdelen van onze organisatie. Je krijgt een werkbegeleider op jouw locatie die jou ondersteunt in de praktijk. Samen met jouw werkbegeleider krijg je ondersteuning van de praktijkopleider.

De voordelen van werken en leren bij Raamwerk:

Je eigen plek vinden

Je draait mee als volwaardig teamlid. Al doende leer je over het werk én over welke doelgroep jou past.

Een leuke en leerzame tijd

Je kunt de theorie direct toepassen in de praktijk, waar je goede begeleiding krijgt. Zo ontwikkel jij je als een ware zorgprofessional!

MBO opleiding

Als leerling-medewerker kun je opgeleid worden tot:

 • Begeleider Maatschappelijke Zorg (Begeleider MZ),
  niveau 3
  (2 jaar)
 • Verzorgende IG - Maatschappelijke zorg (VIG-MZ),
  niveau 3
  (3 jaar)
 • Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg (PBMZ),
  niveau 4
  (3 jaar)

Raamwerk werkt voor deze opleidingen nauw samen met het ROC Mondriaan in Leiden. Alle leerling-medewerkers die bij ons in dienst komen voor een van de bovenstaande opleidingen melden wij aan bij het ROC Mondriaan .

Erkenning

Voor alle genoemde opleidingsvarianten op MBO-niveau, hebben wij een erkenning als leerbedrijf. Die erkenningen zijn afgegeven door SBB: kenniscentrum voor leren in de praktijk in Zorg, Welzijn en Sport.

Wat bieden wij jou?

Je verdient een leerling-salaris volgens de cao-gehandicaptenzorg.

Leerling-medewerkers boven de 21 jaar en zonder vooropleiding worden ingeschaald in FWG 25. De trede waarin je wordt ingeschaald is afhankelijk van je vooropleiding.

Leerling-medewerkers boven de 21 jaar en in het bezit van een mbo-3 diploma worden ingeschaald in FWG 30. De trede waarin je wordt ingeschaald is afhankelijk van je vooropleiding.

Daarnaast worden het schoolgeld, de lesmaterialen en een gedeelte van de schooluren (buitenschools leren) betaald door Raamwerk.

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over het werken-leren traject en wil je hier graag voor in aanmerking komen?

Solliciteren kan via de vacature op de vacaturepagina.

Vragen?

Neem dan contact op met of Elize Hoek. Zij weten alles over de opleidingen binnen Raamwerk.

Centraal Bureau

Postbus 244
2210 AE NoordwijkerhoutFunctie:volwaardig teamlid
Startdatum:17-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Het Raamwerk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijkerhout
 2. Volwaardig Teamlid Het Raamwerk 17-01-2024

Bekijk ook andere vacatures