Vacature Vrijwilliger Techniek

Vrijwilliger Techniek in Sassenheim

Ben jij geïnteresseerd in techniek? Wil jij in je vrije tijd bezig zijn met beeld, licht en geluid? En ondertussen ervaring opdoen in een echt theater? Lees dan verder!

Het team Techniek van Theater t' Onderdak in Sassenheim heeft een vacature voor een vrijwilliger techniek

Wat doet het team Techniek? Het team Techniek is een onmisbare schakel in het theater. Zonder techniek geen theatervoorstelling, geen film, geen bedrijfspresentatie. Belichting, geluid, achtergrondprojecties, het zijn essentiële zaken voor een geslaagde voorstelling. De techniekvrijwilligers zorgen dat de techniek goed en veilig werkt.

Wat doe jij als vrijwilliger? Samen met je collega's geef je artiesten de ondersteuning om te kunnen schitteren. Verlichting, microfoons, mengpanelen, versterkers, speakers, projectieschermen en decor. Je zorgt dat alles op tijd klaarstaat en correct is afgesteld en ingeregeld. Zodat niets een goede show in de weg staat. Ervaring is gewenst maar niet noodzakelijk. Je zult de eerste voorstellingen met je collega's meelopen en van hen leren. Je bent nieuwsgierig, hebt belangstelling voor techniek en je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren. Het werk in het theater kent onregelmatige werktijden en wisselende werkomstandigheden. Het is dus belangrijk als je flexibel bent en voldoende vrije tijd hebt. En het is mooi meegenomen als je van film, muziek en theater houdt.

Wat bieden we je? Theater 't Onderdak draait volledig op vrijwilligers. Met zijn allen houden we dit unieke theater in Sassenheim draaiende. Een vergoeding zit er daarom niet in. We hebben een leuk team en we steunen elkaar. Je leert van mensen die soms tientallen jaren ervaring hebben met techniek. Je bezorgt bezoekers van voorstellingen een fijne avond. Je werkt samen met artiesten die in ons theater optreden. Zonder jou kunnen zij wel inpakken.


Ben jij de technicus die wij zoeken? Zijn wij de hobby die jij zoekt? Neem contact op met als je meer wilt weten. Of kom een keer meelopen. Dan kun je met eigen ogen zien wat het team Techniek in de praktijk doet.Functie:vrijwilliger techniek
Startdatum:14-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Theater 't Onderdak via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Vrijwilliger Techniek Stichting Theater ’t Onderdak 14-01-2024

Bekijk ook andere vacatures