Vacature Werkvoorbereider

Werkvoorbereider in Noordwijk Zh

  • Redactie Noordwijk
  • 12-12-2023

Werkvoorbereider in Noordwijk Zh

Binnen deze functie houdt je je bezig met de werkvoorbereiding op alle aspecten. De gehele voorbereiding van de mooiste projecten komen in jouw handen te liggen, zodat je ervoor zorgt dat een projectteam het uiteindelijk in de uitvoering kunnen realiseren. Hierbij ligt de focus voornamelijk op het controleren van de productie- en bouwtekeningen en het inkoopbeleid.


Functie: Werkvoorbereider bouw, bouwkundig werkvoorbereider Startdatum: 11-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 3500 - 5000 Uren per week: 32 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via of . Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.Functie:werkvoorbereider
Startdatum:10-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Werkvoorbereider Eminent Groep 10-12-2023

Bekijk ook andere vacatures