Vacature Begeleider

Begeleider in Noordwijkerhout

Begeleider Logeerhuis

Heb jij ervaring in de gehandicaptenzorg, bij voorkeur met kinderen en lijkt het jou mooi om kinderen een fijne, ontspannen tijd te geven wanneer ze komen logeren? Wij zoeken voor Logeerhuis de Tuimelaar een Begeleider die samen met collega's zorgt voor een huiselijke sfeer waar je kinderen warmte, structuur en gezelligheid biedt. Lijkt dit je leuk en ben jij beschikbaar in weekenden, vakanties en buitenschoolse tijden? Solliciteer dan snel!

Waar ga je werken?

Je gaat werken in het Logeerhuis de Tuimelaar, dit is gelegen op het Hafakkerterrein in Noordwijkerhout. In het Logeerhuis kunnen in weekenden, midweken en vakanties kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking komen logeren of voor dagopvang komen. Ook wordt naschoolse opvang (NSO) geboden. Ongeveer 30 kinderen maken gebruik van deze diensten, in de leeftijd van 4 tot 21 jaar. Per dag begeleid je maximaal acht kinderen in telkens een wisselende samenstelling. Je komt te werken in een team van negen collega's. Het is een hardwerkend, betrokken team waar collega's altijd klaarstaan voor de groep en voor elkaar.

Aantal uur

20

Sluitingsdatum

3 januari 2024

Wat ga je doen?

Je begeleidt en verzorgt de kinderen in het logeerhuis. Hierbij is het belangrijk dat je structuur biedt aan de kinderen middels een dagprogramma. Je zorgt samen met collega's voor dat kinderen zich veilig voelen en een leuke, ontspannen tijd hebben tijdens hun verblijf. Omdat de samenstelling van de groep dagelijks wisselt, is er veel dynamiek tussen de kinderen en is geen dag hetzelfde. Je schakelt continue in begeleidingsstijl en je speelt goed in op de verschillen tussen de kinderen. Ieder kind heeft een andere hulpvraag en als begeleider zorg je ervoor dat je alle kinderen kan bieden wat zij nodig hebben. Je bent vrij in het bedenken van passende activiteiten, zowel binnen als buiten de woning. Je werkt als begeleider op doordeweekse dagen, in weekenden, na schooltijd (NSO) en tijdens vakanties. Er zijn verschillende diensten, ook slaapdiensten.

Wat breng je mee?

Je bent bevlogen en enthousiast in je werk. Je bent creatief en je kunt goed inspelen op dat waar de kinderen behoefte aan hebben. Je vindt het leuk om afwisselende activiteiten te bedenken en te ondernemen. Je bent alert en consequent in je handelen en houdt je aan afspraken. Je bent mentaal en fysiek in staat om te werken met kinderen met een (fysieke) beperking en complex gedrag.

Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je hebt een diploma mbo 3 of hoger in de agogische richting, als verzorgende of verpleegkundige;
  • Bij voorkeur heb je ervaring in het begeleiden van kinderen met een verstandelijke of meervoudige beperking.

Wat bieden wij?

  • Inschaling volgens cao gehandicaptenzorg FWG 35; €2.338,00 - €3.294,00 bruto per maand op basis van 36 uur;
  • Extra's zoals een eindejaarsuitkering (8,83%), onregelmatigheidstoeslag en fietsplan;
  • Veel (interne) opleidingsmogelijkheden;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

Nieuwsgierig geworden naar deze vacature? Bel voor informatie naar (Hoofd Cluster Jeugd & Gezin) via of Corinne de Monyé via .

Solliciteer voor Begeleider LogeerhuisFunctie:begeleider
Startdatum:05-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3294 – 3294
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Het Raamwerk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Begeleider Het Raamwerk 05-12-2023

Bekijk ook andere vacatures