Vacature Begeleider Intensieve Zorg

Begeleider Intensieve Zorg in Noordwijkerhout

Begeleider Intensieve Zorg

Heb jij passie voor de zorg en geef jij graag net dat stukje extra aandacht voor de cliënt? Wij bieden een functie als Begeleider Intensieve Zorg voor een locatie waar cliënten met MS wonen. Wil jij bijdragen aan deze betekenisvolle baan waar je er echt voor de cliënt kan zijn? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Waar ga je werken?

Je gaat werken op Strandschelp 15, gelegen op locatie Zeehos, direct aan het Katwijkse strand en de duinen. Hier wonen acht cliënten met MS, in een zeer progressieve vorm.

De cliënten van deze woning hebben vol in het leven gestaan, maar door hun ziekte zijn zij helaas niet meer in staat thuis te wonen. De cliënten zijn rolstoel gebonden en hebben in verschillende vormen complicaties aan hun ziekte overgehouden, zoals visuele en/of auditieve beperkingen.

Je komt te werken in een team van vijftien collega's dat goed op elkaar is ingespeeld. Samenwerken in een informele werksfeer is belangrijk binnen het team. Alle collega's zijn betrokken, hebben passie voor de zorg en stellen de cliënt altijd centraal. Tijdens een dienst werk je met een collega samen.

Vacaturenummer

# 24-06

Aantal uur

28

Sluitingsdatum

29 februari 2024

Wat ga je doen?

Als begeleider heb je een belangrijke taak in de ondersteuning in de dagelijkse verzorging van de cliënt. Je ondersteunt en stimuleert cliënten om zo lang mogelijk hun zelfstandigheid te behouden. Het onvoorspelbare en progressieve verloop van het ziektebeeld maakt de begeleiding complex en uitdagend. Tegelijkertijd kun je veel betekenen voor de cliënt, gewoon door er te zijn en door de helpende hand te bieden bij wat zij zelf niet meer kunnen. Veranderingen in het gedrag bij cliënten signaleer je snel, waardoor je daarop kunt inspelen om de best passende zorg te bieden. Met het medisch team van onder andere artsen en verpleegkundigen neem je als begeleider direct contact op wanneer je opmerkt dat dit nodig is bij een cliënt.

Wat breng je mee?

Je beschikt over zeer goed inlevingsvermogen en geduld en kunt een luisterend oor bieden. Het is belangrijk dat jij als begeleider het gedrag van de cliënt kan lezen en begrijpt waar bepaald gedrag vandaan komt, om hierop in te spelen. Lastige situaties weet je creatief op te lossen.

Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je beschikt over een diploma mbo Zorg en/of Welzijn op minimaal niveau 3.
  • Je hebt kennis van medische handelingen, of bent bereid dit middels interne trainingen te behalen.

Wat bieden wij?

  • Salaris maximaal €3.294,00 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35 cao gehandicaptenzorg).
  • Extra's zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantiegeld (8%), onregelmatigheidstoeslag en fietsplan.
  • Cao verhogingen in 2024; 1 juni 2% en 1 december 2%.
  • Veel (interne) opleidingsmogelijkheden.
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

Nieuwsgierig geworden naar deze vacature? Bel voor informatie naar Miranda van der Sloot (Hoofd wonen) via of () via .

Solliciteer voor Begeleider Intensieve Zorg

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.

Centraal Bureau

Postbus 244
2210 AE NoordwijkerhoutFunctie:begeleider intensieve zorg
Startdatum:19-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3294 – 3294
Uren per week:28 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Het Raamwerk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Begeleider Intensieve Zorg Het Raamwerk 19-01-2024

Bekijk ook andere vacatures