Vacature Buurtsportcoaches

Buurtsportcoaches in Noordwijk Zh

Buurtsportcoaches

Wij brengen de inwoners van de gemeente Noordwijk (meer) in beweging! Dit doen wij door diverse sport- en beweegactiviteiten te organiseren, maar ook door verbinding te maken tussen sport- en beweegaanbieders en andere sectoren als zorg, welzijn, jeugdzorg, kinderopvang en onderwijs. Daarnaast brengen wij de inwoners in contact met het bestaande aanbod op het gebied van sport en bewegen.

Als Buurtsportcoaches zijn wij actief op verschillende plekken in de gemeente, zowel in Noordwijk, Noordwijkerhout en de Zilk. Je kunt ons dus overal tegenkomen, misschien zelfs wel bij het speelveldje bij jou voor de deur!

Kom gerust meedoen met onze activiteiten of benader ons als je nieuwe ideeën voor activiteiten hebt! Wil je meer informatie over wat wij doen en wat wij willen bereiken? Neem dan contact met ons op viaFunctie:buurtsportcoaches
Startdatum:15-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Sportbedrijf Noordwijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Buurtsportcoaches Stichting Sportbedrijf Noordwijk 15-01-2024

Bekijk ook andere vacatures