Vacature Beleidsmedewerker RO juridisch planoloog

Beleidsmedewerker RO juridisch planoloog in Voorhout

Team Planvorming

Team Planvorming is een van de twee teams van het domein Ruimtelijke Ontwikkeling. Dit domein draagt zorg voor het ruimtelijke kader van drie gemeenten (Hillegom, Lisse en Teylingen). In ons team houden we ons hoofdzakelijk bezig met gebiedsontwikkeling, omgevingsvisies, ruimtelijke projecten en -initiatieven en omgevingsplannen.


Wij hebben passie voor ons vak en staan voor ons werk. We werken al zoveel mogelijk in de geest van de wet. Daarvoor hebben we de processen intake- en omgevingstafel ingericht en instrumenten, zoals Omgevingsvisie- en Omgevingsplan, tot onze beschikking. We zijn enthousiast en actief aan het oefenen, leren en bijstellen. Daar zijn we trots op. We werken steeds meer integraal en gebiedsgericht en benutten daardoor kansen die we eerder niet zagen. Gezamenlijk geven we steeds meer kleur aan de invulling van onze (nieuwe) rollen op basis van de talenten die we in huis hebben. We worden gestimuleerd hierin zelfbewust en actief te opereren.


HLTsamen: inventief, krachtig en verbindend


Drie gemeenten, vijf dorpen met meer dan 80.000 inwoners; 60 km2 kernen, woonwijken, polders, wegen en uitgestrekte bollenvelden die in het voorjaar een explosie van kleur zijn. Goed bereikbaar vanuit plaatsen als Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp. En dichtbij steden als Haarlem, Den Haag en Leiden. Hier werkt HLTsamen. Met zijn 470’en werken voor Hillegom, Lisse en Teylingen. We adviseren de bestuurders van deze gemeenten én voeren de gemaakte keuzes uit. We zijn groot genoeg om specialist te kunnen zijn, en klein genoeg om zichtbare impact te hebben in de gemeenten waar we werken. We bundelen kennis en menskracht. Zo helpen we de ruim 80.000 inwoners van onze gemeenten vooruit.


Wat ga je doen?

Als beleidsmedewerker RO/juridisch-planoloog:

? Begeleid je zorgvuldig planologische procedures voor met name woningbouwontwikkelingen

en stelt daarvoor de college- en zo nodig raadsvoorstellen op.

? Stel je motiveringen op om af te wijken van geldende bestemmingsplannen.

? (Bege)leid je kleine, complexe ruimtelijke projecten en -initiatieven.

? Stem je af met collega’s, initiatiefnemers en wethouders.

? Zo nodig sluit je anterieure en/of planschadeovereenkomsten af met initiatiefnemers.

Functie:Beleidsmedewerker RO juridisch planoloog, Beleidsadviseur RO
Startdatum:08-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yacht via ugur.sahan@yacht.nl of 06-22073857. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Beleidsmedewerker RO juridisch planoloog Yacht 08-12-2023

Bekijk ook andere vacatures