Vacature Digivrijwilliger

Digivrijwilliger in Lisse

Word vrijwilliger

Vind je het leuk om volwassenen of gezinnen te helpen met de Nederlandse taal of wegwijs te maken op de computer?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

VoorleesExpress

De VoorleesExpress ondersteunt gezinnen met kinderen van 2 t/m 8 jaar die moeite hebben met taal en is daarvoor op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Als voorlezer spreek je wekelijks met een gezin af om (online) voor te lezen en taalspelletjes te doen.


Taalhuis

Het Taalhuis van Bibliotheek Bollenstreek is regelmatig op zoek naar enthousiaste, vrijwillige taalcoaches. Als taalcoach heb je wekelijks taalontmoetingen met iemand met een taalachterstand om op een informele manier Nederlands te oefenen.

Digitaal meedoen

Het DigiTaalhuis van de Bibliotheek Bollenstreek zoekt regelmatig vrijwilligers. Als Digivrijwilliger heb je contact met iemand die moeite heeft om mee te komen in de digitale samenleving.

Functie:digivrijwilliger
Startdatum:09-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Bibliotheek Bollenstreek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Digivrijwilliger Stichting Bibliotheek Bollenstreek 09-01-2024

Bekijk ook andere vacatures