Vacature Docent Wetenschap & Techniek

Docent Wetenschap & Techniek in Lisse

Techniek is jouw passie! Jij weet als geen ander hoe je jouw kennis moet overbrengen naar de leerlingen. Met jouw vernieuwende aanpak en praktische instelling kun je het onderwijslandschap een ware boost geven en de volgende generatie klaarstomen voor de toekomst.

Ben jij een technische enthousiasteling, en sta jij te popelen om jonge leerlingen te inspireren met creatieve en vernieuwende lessen voor de toekomst? Lees dan snel verder!

Dit ga jij doen:
Voor een basisschool in Lisse zoeken wij een vakkracht Wetenschap & Techniek. Jij speelt een cruciale rol in het basisonderwijs voor leerlingen van groep 1 t/m 8. Jij bent dé persoon die leerlingen weet te inspireren en motiveren in de fantastische wereld van techniek. Met jouw grenzeloze creativiteit bedenk je verschillende lesmethoden en bruisende projecten waarmee je de nieuwsgierigheid van de leerlingen prikkelt.

Is er een match?
Wat bieden wij jou?
Natuurlijk een marktconform salaris. Ben je ZZP’er? Dan is het salaris afhankelijk van jouw kennis, kunde en ervaring;
Met de auto of openbaar vervoer naar je werk? Geen probleem. Je krijgt van ons een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer;
Leuke collega’s waar je altijd mee kan sparren;
De mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen;
Een coach die er met de juiste ondersteuning en begeleiding voor zorgt dat je iedere dag met een grote glimlach naar je werk gaat;
Je krijgt onbeperkt toegang tot onze leerlijnen en lesmaterialen die jij kan gebruiken ter ondersteuning van jouw lessen.

Wat bieden wij jou?
Match?
Je hebt ervaring met het begeleiden van een groep leerlingen of kinderen;
Je hebt een technische achtergrond, met minimaal een MBO-diploma in deze branche;
Je spreekt goed Nederlands;
Je bent energiek en weet je enthousiasme over te dragen op je leerlingen;
Je bent flexibel inzetbaar.

Dit zijn wij
Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd. We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

Functie:Docent Wetenschap & Techniek
Startdatum:23-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:1600 – 2000
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DIT IS WIJS via yannick.dijk@ditiswijs.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.mmimir.nu/source/1355381.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Docent Wetenschap & Techniek DIT IS WIJS 23-01-2024

Bekijk ook andere vacatures