Vacature Jr Werkvoorbereider Kantoren

Jr Werkvoorbereider Kantoren in Noordwijk Zh

/ Vacature Heembouw Jr Werkvoorbereider Kantoren

Heb je zin om te leren hoe alle wensen van de klant kunnen worden verwerkt in meest duidelijke werkinstructies. Jouw coördinatie zorgt voor de puntjes op de i. Zo kan het team met strakke planningen, voldoende medewerkers en materiaal een mooi resultaat leveren.

Dit ga je doen

Bij de meest uitdagende projecten binnen de klantgroep Kantoren breng jij alles samen; de werktekeningen van de architect, de input van de constructeur, de mogelijkheden van de leveranciers met het bouwbesluit en de bouwvergunning. Al in het voortraject werk je mee met het team van planontwikkeling aan een passend ontwerp met budget voor de klant. Vervolgens vorm je het realisatieteam met een projectleider en uitvoerder. In overleg met de projectleider bepaal je de inkoop en bijpassende leveranciers en zorg je voor een kostencheck en administratieve afhandeling hiervan. Je controleert en stemt werktekeningen af van de architect, constructeur, leveranciers en strategische partners. Met BIM beheren wij de verschillende modellen. Met een strakke planning zorg jij ook voor:

Een scherpe kostenbewaking, planning, inkoopschema en facturatie.

Het signaleren van meer- en minderwerk, het afprijzen hiervan en het afstemmen met de opdrachtgever, na overleg met de projectleider.

De juiste spullen op de juiste tijd op de bouw t.b.v. de uitvoering. Dat doe je na het houden van de gezamenlijke pullplanning.

Een goede controle op het naleven van de kwaliteitsnormen en een perfecte oplevering. Daarvoor ben je wekelijks te vinden op de plek waar het allemaal gebeurt, voor overleggen en om de vorderingen te zien.

Wie ben jij?

Dankzij jouw kwaliteit verlopen de projecten soepel; met een strakke planning en organisatie. Je communicatieve kracht en proactieve houding maken je een prettige partner, waar iedereen graag mee samenwerkt. Om bij elk project positieve verwondering op te roepen bij de klant, heb je het volgende in huis:

HBO Bouwkunde, Bouwtechnische Bedrijfskunde of een soortgelijke opleiding.

Analytische vaardigheden, een verbindend vermogen en een oplossingsgerichte houding.

Wij bieden

Onze drive is een plek te creëren waar jij graag wil zijn. Zoals voor jou de klantwens centraal staat, zo staat voor ons jouw wens centraal. Waar wil je naartoe met je carrière en hoe bereiken we dat? Om te beginnen hebben wij het volgende voor jou geregeld:

Een goed salaris inclusief standaard tantième volgens de cao Bouw & Infra.

Een laptop en mobiele telefoon.

Maar liefst 40 vrije dagen! Daarvan kun je er 20 zelf invullen qua planning (dit geldt bij een fulltime werkweek).

Direct een vast contract met standaard twee maanden proeftijd.

Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden, met mogelijkheden om door te groeien.

Een warm bad bij binnenkomst; een uitgebreid introductieprogramma van twee maanden, waarin je de hele organisatie ziet en leert kennen.

Kom je bij Heembouw werken, dan ga je werken bij een collegiale groep mensen die betrokken en loyaal is, mensen die samen werk leveren waar ze trots op zijn. En dan zijn we ook nog eens één van de meest financieel gezonde familie-bouwbedrijven van Nederland.

@Heembouw, daar wil je werken!

Heembouw heeft het allemaal: nieuwsgierigheid, originaliteit, ambitie, verbinding en concrete acties. Vol trots werken we met zijn 230-en samen aan de mooiste projecten. Continue innovatie en verbetering, met specialisten in huis en volgens de nieuwste technieken en methodes. En allemaal vanuit ons Lean fundament.

Onder de rook van Rotterdam werken we samen om Kantoren, terwijl ze gewoon in gebruik zijn, te voorzien van de mooiste, beste en meest duurzame veranderingen. Of het nu gaat om WTC Schiphol, het hoofdkantoor van Staedion of een nieuw pand voor Applied Medical. We verzorgen de mooiste metamorfoses voor onze klanten. Dit kan renovatie en nieuwbouw zijn. Bij nieuwbouw kan je bijvoorbeeld denken aan kantoren met een laboratorium erbij. De businessunit Service & Onderhoud vormt een belangrijk onderdeel van Kantoren. Hier ligt de toekomst van de panden; goed onderhouden en verzorgd.

Kom jij waarde toevoegen @Heembouw?

Werk jij mee aan de realisatie van projecten bij de klantgroep kantoren? Dan maken we graag kennis met je, dus reageer. Is deze functie helemaal op jouw lijf geschreven? Vul het formulier in.
Functie:werkvoorbereider kantoren
Startdatum:14-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bouw-Klik via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Jr Werkvoorbereider Kantoren Bouw-Klik 14-01-2024

Bekijk ook andere vacatures