Vacature Lid Cliëntenraad

Lid Cliëntenraad in Lisse

Berkhout, Lisse

  • Vind je het leuk om mee te denken en te beslissen over zaken die bewoners van ons verpleeghuis in Lisse raken?

Enthousiast geworden? Neem contact op!Lid cliëntenraad

Kom jij de cliëntenraad van Berkhout in Lisse versterken?

Ben jij maatschappelijk betrokken en zet jij je graag in voor een nóg betere kwaliteit van ouderenzorg? Vind je het leuk om mee te denken en te beslissen over zaken die bewoners van onze woonzorglocatie in Lisse raken? Dan is de veelzijdige vrijwilligersfunctie als lid van de cliëntenraad bij Berkhout jou op het lijf geschreven!
Goede kwaliteit van zorg staat bij Marente hoog in het vaandel. Door goed te luisteren naar wensen en behoeften van onze cliënten verbeteren wij onze zorg continu. De cliëntenraad speelt daarbij een belangrijke rol. Samen met een toegewijde club mensen praat en denk je mee over de manier waarop Marente de best mogelijke én hoogstpersoonlijke zorg kan verlenen.

Vanuit cliëntperspectief kijk je kritisch naar belangrijke onderwerpen zoals huisvesting, veiligheid, gezondheid, voeding, hygiëne, activiteiten en geestelijke verzorging. Je spreekt graag met bewoners en kunt je goed inleven.

Per jaar overleg je ongeveer 10 keer met de andere leden van de cliëntenraad en de locatiemanager. Heb je interesse in de gezondheidszorg en wil je graag iets betekenen voor de bewoners van Berkhout? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waarom je lid van de cliëntenraad wilt worden:

  • Het is zinvol en nuttig; het is een maatschappelijk relevante vrijwilligersfunctie waarin je bijdraagt aan goede zorg.
  • Het is boeiend en inspirerend; de zorg én de medezeggenschap zijn continu in ontwikkeling.
  • Je oefent invloed uit door bevindingen en ideeën met de locatiemanager te bespreken.
  • Goed voor je eigen ontwikkeling; je leert nieuwe vaardigheden en nieuwe mensen kennen.
  • Het is leuk! Samen met andere toegewijde leden van de cliëntenraad kom je regelmatig bij elkaar.

Verder krijg je:

  • Een vrijwilligersvergoeding en je reiskosten worden vergoed (€ 0,27 per km).

Cliëntenraden & Berkhout

Marente heeft één centrale cliëntenraad en lokale cliëntenraden voor de locaties, de thuiszorg en voor Revalidatie Marente. Ook onze locatie Berkhout heeft een lokale Cliëntenraad, waar op dit moment plek is voor nieuwe leden.
Berkhout is een sfeervolle woonzorglocatie in Lisse, vlakbij Keukenhof en de winkels. In Berkhout wonen 86 ouderen. Marente en ook locatie Berkhout bereidt zich voor op de toekomst en de veranderingen in de ouderenzorg. Daarom wordt de locatie op dit moment verbouwd. Eind 2024 hopen wij de laatste verbouwing af te ronden met de in gebruik name van de nieuwe gezamenlijke huiskamers.

Kom bij de cliëntenraad en maak het verschil!

Woon jij in de regio en wil je meedenken en adviseren over onze zorgverlening? Stuur dan een korte motivatie naar : .
Functie:lid cliëntenraad
Startdatum:31-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Marente via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Lid Cliëntenraad Marente 31-12-2023

Bekijk ook andere vacatures