Vacature Planner Logistiek

Planner Logistiek in Ijsselmuiden

Ga jij als Planner Logistiek deel uitmaken van het team van Uitgekookt, gevestigd in Ijsselmuiden?

In deze rol ben je medeverantwoordelijk voor het vlekkeloze verloop van de bezorgprocessen. Samen met jouw collega's draag je bij aan tevreden klanten en blije bezorgers in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is.

Het gaat om een fulltime functie (38 uur) met uitzicht op een vast dienstverband.

wat bieden wij jou
 • Marktconform salaris.
 • 38 uur per week.
 • Uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Ijsselmuiden.
 • 1x per 4 weken een weekenddienst vanuit huis.
wie ben jij

Je bent accuraat en geniet ervan als een planning tot in de puntjes klopt. Je hebt een gestructureerde manier van werken, waardoor je het overzicht behoudt. Tegelijkertijd houd je van afwisseling en speel je soepel in op calamiteiten en ad hoc zaken. Je vindt het een uitdaging steeds weer creatief te zoeken naar oplossingen om de planning rond te krijgen.

Je bent communicatief sterk en kunt het vinden met diverse menstypes. In gesprekken met anderen pas je steeds je communicatiestijl aan, zodat deze passend is voor de situatie. Je kunt sturend en direct zijn, maar bent in de basis sociaal en inlevend. Je hebt oog voor de mensen met wie je werkt en creëert een prettige samenwerking, waarin je zaken gedaan krijgt.

 • Je hebt een afgeronde relevante opleiding en Hbo werk- en denkniveau;
 • Ervaring als planner is een pré;
 • Woonachtig in de regio Kampen/ Ijsselmuiden;
 • Je bent ongeveer 1x in de 4 weken beschikbaar voor werkzaamheden in het weekend (verdeeld over zaterdag en zondag ongeveer 8 uur (dit kan vanuit huis).
wat ga je doen

Meer dan 1000 bezorgers rijden per week meer dan 1000 routes om de maaltijden van Uitgekookt door heel Nederland te bezorgen. Jij bent er samen met jouw directe collega’s op het bedrijfsbureau verantwoordelijk voor dat deze processen vlekkeloos verlopen. Als team zorgen jullie voor blije bezorgers en tevreden klanten. Je houdt veel ballen in de lucht en geen dag is hetzelfde.

Je stuurt de bezorgers aan, optimaliseert routevoorstellen, en plant de depotbevoorrading in overleg met de orderpick. Als eerste aanspreekpunt voor bezorgers tijdens hun routes, los je efficiënt calamiteiten op en ben je het aanspreekpunt voor klantenservice bij vragen of klachten. Je onderhoudt proactief contact met bezorgers, hebt een sterk inlevingsvermogen, en weegt zorgvuldig de belangen van de klant, bezorger en Uitgekookt af. Een veelzijdige rol met eigen verantwoordelijkheid en volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling binnen de organisatie.

waar ga je werken

Het bedrijf dat ruim 190 jaar geleden begon als een lokale groenteteler is inmiddels uitgegroeid tot de grootste verse maaltijdservice van Nederland. We zijn er met 300 collega’s en 1000 bezorgers voor ruim 250.000 klanten in het hele land. Uitgekookt heeft de traditionele markt voor kant-en-klaarmaaltijden veranderd in een verse, gastronomische maaltijdservice voor jong en oud. Door de innovatieve manier van bereiding, met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen, blijven de smaak en voedingsstoffen van elk gerecht behouden.

sollicitatie

Interesse? Dan zie ik je reactie graag tegemoet. Bij vragen ben ik telefonisch, via whatsapp en per mail goed bereikbaar via 06-83125275 of tessa.van.dijk@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Planner Logistiek
Startdatum:05-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via tessa.van.dijk@nl.randstad.com of 06-83125275. Of bezoek hun website http://www.randstad.nl.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijkerhout
 2. Planner Logistiek Randstad 05-01-2024

Bekijk ook andere vacatures