Vacature Projectassistent

Projectassistent in Voorhout

Projectassistent (0.6 -1.0 fte)

Door jou loopt alles op rolletjes!

Je ondersteunt de administratie en de regiomanager Voorhout bij de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Je bent het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers , waarbij ruimte is voor eigen inbreng, creativiteit en innovatie. Je bent onze wervelwind op kantoor die zelf werk ziet en oppakt in samenwerking met het team. Met jouw energie zijn wij onze relaties op een onderscheidende en aansprekende manier van dienst.

Vind jij het leuk om onze regiomanager zo optimaal mogelijk te ondersteunen , bied jij onze bezoekers een warm welkom , vind je klantcontact geweldig, en ben je een administratieve duizendpoot met affiniteit voor groen? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven. Samen met je collega's van het team Voorhout zorg jij ervoor dat alle administratieve processen vloeiend verlopen. Je rapporteert aan de regiomanager Voorhout.

Project- en personeelsadministratie en -facturatie
Managen van klantverwachtingen en informatie
Zelfstandig kleinere offertes versturen en opvolgen
Rapportages maken en voorbereiden
Bouwvergaderingen organiseren en opvolgen
Toolboxsessies plannen en organiseren
Receptiewerkzaamheden

Uitstekende communicatieve en contactuele vaardigheden
Uitstekende uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal
Goede kennis van de Engelse taal
Ervaring met het MS Office pakket
Ervaring met facilitaire taken en administratie

Wat mag je verwachten?

Een veelzijdige baan binnen een enthousiast en vakkundig team en een organisatie die volop in beweging is, een goed marktconform salaris, een open en betrokken bedrijfscultuur, collegiale werksfeer, ruimte voor doorgroeimogelijkheden en continue ontwikkeling zowel persoonlijk als vakinhoudelijk, kennisdelingen, activiteiten met je collega's, ruimte voor eigen initiatief, en een gezonde werkbalans.

Wil je liever eerst kennismaken of heb je nog wat vragen? Kom dan in contact met Debby Smit, via of .

Pas jij (nog) niet helemaal binnen het door ons geschetste profiel, en denk je dat je toch geschikt bent voor deze functie, laat dan zeker ook van je horen. Onze reactie mag je binnen twee dagen verwachten. Tot ziens bij HOEK!

Werken bij HOEK?Functie:projectassistent
Startdatum:29-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HOEK via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Projectassistent HOEK 29-11-2023

Bekijk ook andere vacatures