Vacature Psychosomatisch Fysiotherapeut

Psychosomatisch Fysiotherapeut in Lisse

Vacature voor Psychosomatisch Fysiotherapeut (i.o.) (20 uur p/w)

In onze praktijk, gevestigd in gezondheidscentrum Oranje Nassau te Lisse hebben wij een vacature voor een Psychosomatisch Fysiotherapeut (in opleiding) voor 20 uur per week.

Over ons

Je werkt binnen de praktijk samen met verschillende verbijzonderingen in de fysiotherapie, waaronder nog een psychosomatisch fysiotherapeut. Er wordt nauw samengewerkt met de huisartsen, POH GGZ en psychologen in ons gezondheidscentrum. Daarnaast maak je onderdeel uit van het multidisciplinair team van het OncoCare Centrum.

Wie wij zoeken

Mocht je nog geen psychosomatisch fysiotherapeut zijn, maar wel de opleiding willen doen, bieden we je graag een opleidingsplek aan.

Ben jij geregistreerd PSF, in opleiding of zou je de opleiding willen gaan doen? Ben je bereid om een actieve rol te hebben in mono- en multidisciplinaire samenwerking?

Solliciteer

Mail dan je brief en CV t.a.v. - de Vroom of Dagmar Berkelaar naar:

Algera fysiotherapie
Nassaustraat 45
2161 RJ Lisse

Vacature voor Psychosomatisch Fysiotherapeut (i.o.) (20 uur p/w)Functie:psychosomatisch fysiotherapeut
Startdatum:08-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Algera Fysiotherapie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Psychosomatisch Fysiotherapeut Algera Fysiotherapie 08-03-2024

Bekijk ook andere vacatures