Vacature Logopedist

Logopedist in Sassenheim

Vacature logopedist

Wie zijn wij?

Logopediepraktijk Sassenheim-Lisse is gevestigd in het woonzorgcentrum SassemBourg. Tevens hebben wij vestigingen in Lisse en IJmuiden. Voor de locatie Sassenheim en Lisse zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Ons team bestaat uit zes logopedisten en een administratief medewerker. Specialisaties binnen de praktijk zijn spraaktaalproblemen bij (zeer jonge) kinderen, dyslexie, sensorische verwerkingsproblematiek OMFT, communicatieve taaltherapie, neurologische aandoeningen, stemproblemen, PROMPT en een holistische visie.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die collegiaal, gemotiveerd en ondernemend is. Je bent in bezit van diploma HBO-Logopedie of studeert binnenkort af. Bereidheid tot leren, initiatiefrijk, gevoel voor humor en liefde voor kinderen vinden wij belangrijk. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je moet zelfstandig kunnen werken en affiniteit hebben met kinderen en/of volwassenen. Er is ook ruimte voor logopedisten die meer met neurologische aandoeningen willen werken. Ervaring is niet noodzakelijk, wij begeleiden je graag!

Wij bieden je:

Werkomgeving met een zeer collegiale sfeer waarin iedereen de mogelijkheid heeft om zich optimaal te ontplooien. De praktijk is voorzien van actueel test- en behandelmateriaal en je werkt in gestructureerde goed geoutilleerde behandelruimtes . Het aantal uren kan naargelang variëren van 6 tot en met 36 uur per week. Invulling contractvoorwaarden en opleiding- en cursusmogelijkheden in overleg. Er is een zeer goede pensioenregeling.

Wij hebben zin om met jou samen te gaan werken!

Heb je interesse stuur dan een uitgebreid CV naar:

Esther Giezen: en
Christel Kwakman:Functie:logopedist
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Logopediepraktijk Sassenheim en Lisse via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Logopedist Logopediepraktijk Sassenheim en Lisse 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures